Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Παρουσιαστηκε με μεγαλη επιτυχια και προσελευση του κοινου, στην Αγιορειτική Εστία Θεσσαλονίκης το βιβλίο του Γεροντος Πορφυριου Μπατσαρα Ηγουμενου της Ιερας Μονης Τιμιου Προδρομου Σκητη Βεροιας "Γιαυτό κλαίω κι εγώ".

Παρουσιαστηκε με μεγαλη επιτυχια και προσελευση του κοινου, στην Αγιορειτική Εστία Θεσσαλονίκης  το βιβλίο του Γεροντος Πορφυριου Μπατσαρα Ηγουμενου της Ιερας Μονης Τιμιου Προδρομου Σκητη Βεροιας "Γιαυτό κλαίω κι εγώ". Παρουσιαστές ήταν ο Διευθυντής τής Εστίας Κύριος Αναστάσης Ντούρος, ο Κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος από την Κατερίνη και ο Γερων
Πορφυριος.
Ο Επιμελητής του βιβλίου και γενικως των Εκδόσεων <Εν πλώ> Κύριος βασίλειος Αργυριάδης δεν ήταν δυνατό να παραστεί, λόγω της απεργίας των αερογραμμών.
Θερμές ευχαριστίες στον Παναγιώτατο Πατριάρχη μας Κύριο κ. Βαρθολομαίο και τον Παναγιώτατο Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Κύριο Άνθιμο, που εκπροσωπήθηκαν από τον πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη πατέρα Εφραίμ Γκιβίση, Ιερατικώς Προϊστάμενο της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Σαράντα Εκκλησιών.
Άκρως συγκινητική και ευφρόσυνος η παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Στοβίων Κυρίου Δαβίδ, με τους συνοδούς του, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αχρίδος, οι οποίοι ταξίδεψε από τα Σκόπια μόνο και μόνο γιά την Εκδήλωση, και επέστρεψαν στην πόλη τους.
Παρών και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πολυδενδρίου, όπου ανήκει το Μοναστήρι μας, Κύριος Ηλίας Μπατσαράς, αυτάδελφός μας.
Επίσης παρών και εκπρόσωπος του Δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς και ο πρώην Διευθυντής της Εστίας Κύριος Δημήτριος Σαλπιστής, ο Κύριος Μπίκος Κωνσταντίνος, καθηγητής του Α.Π.Θ. και ο σπουδαίος άνθρωπος των Γραμμάτων στην Συμβασιλεύουσσα Κύριος Ηλίας Κουτσούκος.
Σε όλους τους αδελφούς και φίλους εκφράζουμε θερμές και εγκάρδιες ευχαριστίες.
Στο Πρόγραμμα της Αγιορειτικής Εστίας είναι να συνδυαστεί η παρουσίαση του βιβλίου μας με φωτογραφική κλπ Έκθεση της Αγιορειτικής Εστίας γιά το Άγιο Όρος Άθω και στην Βέροια.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...