Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Ημαθια - Σύλληψη 41χρονου για κλοπές αγροτικών αυτοκινήτων και ναρκωτικά και 51χρονου για απάτη και παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης σε περιοχή της Θεσσαλονίκης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας ένας 41χρονος, διότι στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, εντοπίσθηκαν ένα αυτοκίνητο
και ένα φορτηγό τα οποία είχαν κλαπεί το προηγούμενο διάστημα σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Ημαθίας από 40χρονο, που συμπεριλαμβάνεται στη δικογραφία. Τα παραπάνω οχήματα κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους.
Το βράδυ της ίδιας μέρας συνελήφθη σε περιοχή της Αλεξάνδρειας ένας 51χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 εντάλματα σύλληψης Ανακριτικών Τμημάτων Πλημμελειοδικών Αθήνας και Θεσσαλονίκης, για το αδίκημα της απάτης, καθώς και 3 καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 8 ετών και 8 μηνών, για απάτη και παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας και του κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ