Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Σύλλογος Δανειοληπτών και προστασίας καταναλωτών Β. Ελλάδος.Ως εδώ! – Όλοι μαζί βάζουμε τέλος στην εκμετάλλευση των δανειοληπτών

Κατεβάστε την αίτηση και διεκδικήστε πίσω τα χρήματά σας
Ο Σύλλογος Δανειοληπτών και προστασίας καταναλωτών Β. Ελλάδος προτρέπει όλους όσοι έχουν δάνεια να κατεβάσουν την αίτηση, να την υποβάλλουν στην τράπεζα και να παραλάβουν το αποδεικτικό παραλαβής. Με αυτήν την αίτηση ο δανειολήπτης ζητάει να πληροφορηθεί πόσα χρήματα του έχει παρακρατήσει η τράπεζα μέσω της εισφοράς του ν. 128/75 και ζητάει να του
επιστραφούν άμεσα τα χρηματικά ποσά που υποχρεώθηκε να καταβάλει μέσω της μη νόμιμης μετακύλισης της εισφοράς του ν. 128/75 του εκτοκισμού και ανατοκισμού αυτής.
Την αίτηση αυτή ΠΡΕΠΕΙ να υποβάλλουν στις τράπεζες ΟΛΟΙ οι δανειολήπτες: Κόκκινοι, πράσινοι, ΟΕΚ, στεγαστικού κλπ για τους εξής λόγους:
Επειδή, η τραπεζική αλητεία δεν έχει όρια
Επειδή, ο δανειολήπτης είναι απροστάτευτος
Επειδή, το πολιτικό σύστημα εξυπηρετεί τις τράπεζες
Επειδή, η Δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή
Επειδή, ο δανειολήπτης αξίζει να ζει αξιοπρεπώς
Επειδή, ο δανειολήπτης δικαιούται πίσω τα χρήματα που παράνομα του πήραν
Επειδή, όσο δεν αντιδράμε, οι τράπεζες θα συνεχίζουν τις παρανομίες τους
ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΝΟΜΙΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ να σταματήσουν οι Έλληνες να χάνουν περιουσίες, εισοδήματα, δουλειές, αξιοπρέπεια, ακόμη και τα όνειρά τους, να κλείνουν τις επιχειρήσεις τους, να βλέπουν τα εισοδήματα τους να «κουρεύονται», τα σπίτια τους να εκπλειστηριάζονται και τους φόρους να τους πνίγουν. Ας κάνουμε όλοι μαζί πράξη αυτό που συνεχώς λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών και προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος κ. Χαράλαμπος Περβανάς: “Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα”.
Κατεβάστε και συμπληρώστε την αίτηση: Αίτηση για ενημέρωση εισφοράς
danioliptes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ