Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Δηλωση Αντιπεριφερειαρχη Ημαθιας Κ Καλαιτζιδη μετα την συναντηση με τους τευτλοπαραγωγούς της Ημαθίας και το σωματείο εργαζομένων της ΕΒΖ.

Συναντηση το πρωί της Παρασκευής 23ης Μαρτίου του Αντιπεριφερειαρχη Ημαθιας Κ Καλαιτζιδη με τους τευτλοπαραγωγούς της Ημαθίας και το σωματείο εργαζομένων της ΕΒΖ.Η Δηλωση μετα την συναντηση 


Δεν είναι δυνατόν 2.500 παραγωγοί τεύτλων στην χώρα να παραμένουν απλήρωτοι για την σοδειά που παρέδωσαν το 2017. Η κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα. Θέλει ή όχι ανοικτή μιας βιομηχανία εθνικής στρατηγικής σημασίας. Στο Πλατύ υπάρχει μια καθετοποιημένη μονάδα που με τις παλινδρομήσεις της κεντρικής διοίκησης οδηγείται στο κλείσιμο. Θα χάσουμε ένα ακόμη εθνικό μας προϊόν, όπως είναι η ζάχαρη; Θα κλείσει ένα εργοστάσιο που λειτουργεί εδώ και 57 χρόνια; Η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης παρουσίασε το 2017 αύξηση τζίρου πάνω από 50%, έχοντας σημαντικά κέρδη. Καιρός λοιπόν κάποιοι να αφήσουν τα παχιά λόγια και να πληρώσουν ΑΜΕΣΑ τους παραγωγούς μας, ώστε να μπορέσουν να καλλιεργήσουν τα χωράφια τους. Και φυσικά να δώσουν τέλος στην αγωνία των εργαζομένων του εργοστασίου του Πλατέος. Η Π.Ε Ημαθίας, αλλά και όλη η ΠΚΜ με επικεφαλής τον Απόστολο Τζιτζικώστα είμαστε στο πλευρό των παραγωγών και των εργαζομένων μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ