Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Για 15η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η΄΄Γιορτή Κερασιού΄΄ στο Ροδοχώρι Ημαθίας.Φωτο

Για 15η συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε η ΄΄Γιορτή Κερασιού΄΄ στο Ροδοχώρι Ημαθίας. Η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, γεγονός που μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε επιδεικνύοντας ακόμη μεγαλύτερο ζήλο.
Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ροδοχωρίου ΄΄Οι Κομνηνοί΄΄ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Καλαϊτζίδη Κωνσταντίνο, Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας, την κα. Καρασαρλίδου Ευφροσύνη, Βουλευτή Ν. Ημαθίας, τον κ. Κουτσογιάννη Νικόλαο, Δήμαρχο Ηρωικής Πόλης Νάουσας, τον κ. Τεληγιαννίδη Θεόφιλο, Περιφερειακό Σύμβουλο, τον κ. Βαλσαμίδη Σταύρο, Αντιδήμαρχο Ηρωικής
Πόλης Νάουσας, τους κ. Ορδουλίδη Αβραάμ, κ. Τριανταφύλλου Γιώργο, κα. Αραμπατζή Στέλλα, κα. Τσαγκαλίδου Νόπη, Δημτικούς Συμβούλους Ηρωικής Πόλης Νάουσας, τον κ. Παλαμούτη Νικόλαο, Π.Υ. Διοικητή Ν. Ηθαμία για την παρουσία τους κατά το διήμερο των εκδηλώσεων.
Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε τον Α.Σ. Αλέξανδρος για την προσφορά των κερασιών, τα οποία διαθέτηκαν δωρεάν στον κόσμο.
Τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου αλλά και όλους τους κατοίκους του χωριού που συμμετείχαν και προσέφεραν πολύτιμη εθελοντική εργασία για το πέρας της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους τους χορηγούς μας, χωρίς την ευγενική προσφορά των οποίων θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη η πραγματοποίηση μιας τέτοιας εκδήλωσης.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που μας στηρίξατε με την παρουσία σας και διασκεδάσατε μαζί μας.
Επόμενη στάση του Συλλόγου μας, η Λίμνη Ευβοίας, όπου θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στις 28 και 29 Ιουλίου, στην οποία θα παρεβρεθούν και θα χορέψουν για λογαριασμό της τοπικής εκδήλωσης του χωριού Λίμνη τα δύο συγκροτήματα του Συλλόγου ΄΄Οι Κομνηνοί΄΄, το ποντιακό χορευτικό αλλά και οι Μωμόγεροι.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ