Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Zευγάρι ηλικιωμένων με τα δύο εγγονάκια τους που κατοικούν στην Άμμο Βέροιας,κινδυνεψαν σοβαρα στην φωτια της Αττικης στο Ματι.

Στην τραγωδία με τις πυρκαγιές στο Μάτι και της Ραφήνας που επέφερε τον θάνατο 77 ανθρώπων όλων των ηλικιών, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από τη Βέροια με τα δύο εγγονάκια τους έζησαν την δική τους περιπέτεια.  
Συγκεκριμένα ο Σ. Σ., συνταξιούχος υπάλληλος της ΔΕΗ με την σύζυγό του (καταγωγή από το Φυτειά) που κατοικούν στην Άμμο Βέροιας, πήγαν στην Αθήνα για να δουν τον γιο τους
που εργάζεται εκεί, τη νύφη τους και τα δύο εγγονάκια τους.
Εκείνη την αποφράδα μέρα, ο Σ.Σ., η σύζυγός του και τα δύο εγγονάκια τους, ηλικίας 9 το αγόρι και 7 χρονών το κορίτσι, και βρίσκονταν για ολιγοήμερες διακοπές στην περιοχή Μάτι όπου ξέσπασαν οι πυρκαγιές.
Κάποια στιγμή και ενώ κινιόντουσαν με το αυτοκίνητό τους «μπλόκαραν» στον δρόμο με άλλα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να τους περικυκλώσουν οι φωτιές. Έτσι εγκατέλειψαν το αυτοκίνητό τους και ο παππούς (με σοβαρά κινητικά προβλήματα) και η γιαγιά πήραν αγκαλιά τα εγγόνια τους και με τεράστια προσπάθεια κατέβηκαν από βράχους για να αποφύγουν τις φλόγες.    
Ευτυχώς όμως τα εγκαύματα που υπέστησαν βασικά από την αυξημένη θερμοκρασία και όχι από φλόγες, ήταν Β΄ βαθμού. Ωστόσο νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο με τη γιαγιά και τα δύο παιδάκια να παίρνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, εξιτήριο για σήμερα, ενώ ο παππούς θα νοσηλευτεί για λίγες μέρες ακόμα, χωρίς να αντιμετωπίζει κινδύνους για την ζωή του.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ