Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

ΣΟΚ στον δημοσιογραφικο κοσμο!! Έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά η δημοσιογράφος Νατάσσα Βαρελά – Ήταν μόλις 30 χρονών…Ποια η αιτια του θανατου.

Στη θλίψη έχει βυθίσει το δημοσιογραφικό κόσμο, αλλά και όλους όσοι τη γνώριζαν ο ξαφνικός «χαμός» της δημοσιογράφου Νατάσας Βαρελά.
Η Νατάσα Βαρελά, μόλις στα 30 της χρόνια, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, βυθίζοντας στην
απόλυτη θλίψη την οικογένειά της και τους ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί της.
Ανάμεσά τους και η Τζωρτζέλα Κόσιαβα η οποία δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον «αέρα» της εκπομπής «Παιδιά από σπίτι».
Σε τηλεφωνική παρέμβασή του, ο Γιάννης Παπαγιάννης, ο οποίος ήταν οικογενειακός φίλος της Ν. Βαρελά και αποκάλυψε με ανάρτησή του στο facebook τον ξαφνικό θάνατό της τα ξημερώματα, μίλησε για τις τελευταίες στιγμές της.
«Ήταν 3 το πρωί όταν εμφάνισε υψηλό πυρετό και πολύ έντονο πόνο στο στομάχι. Δύο ώρες αργότερα κατέληξε» ανέφερε ο Γ. Παπαγιάννης εξηγώντας πως η επίσημη εκδοχή για το θάνατό της είναι «διάτρηση στομάχου».
Παράλληλα, αποκάλυψε πως η νεαρή δημοσιογράφος τις τελευταίες δέκα ημέρες αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας που όμως κανείς δεν περίμενε ότι θα οδηγούσαν στο θάνατό της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ