Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Δελτίο τύπου: ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΕΡΟΙΑΣ: ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ

Σχολιάζοντας τη συμπεριφορά του Δημάρχου Βέροιας στο δημοτικό συμβούλιο (24/9), ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Ιωάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


«Όπως αποδείχτηκε και στο δημοτικό συμβούλιο, ο κύριος Βοργιαζίδης ενόψει της επερχόμενης εκλογικής του ήττας έχει κυριευτεί από την  αλαζονεία του και έχει χάσει τελείως τη ψυχραιμία του.
Αντί να απολογηθεί στο σώμα για τις καταστροφικές επιλογές του που έχουν καταδικάσει το δήμο της Βέροιας στην ανυποληψία, παριστάνει τον απουσιολόγο, ειρωνεύεται, προκαλεί, προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Η ουσία, όμως, είναι, πως απέφυγε για μία ακόμη φορά να δώσει απαντήσεις στα ζητήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας στην καθημερινότητα τους θέλοντας αντιθέτως να μας πείσει πως όλα στον τόπο μας βαίνουν καλώς, ζούμε σε έναν παράδεισο που έχει δημιουργήσει.
Είναι καιρός να τελειώνουμε με τις αυταπάτες του κυρίου Βοργιαζίδη. Οχτώ χρόνια είναι πάρα πολλά. Αν δεν αντέχει στην κριτική, ας πάει σπίτι του».  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ