Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΦΩΤΟ


Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι  στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης αγροτική διαμαρτυρία "ενάντια στην αντιαγροτική πολιτική της κυβέρνησης για τα δυσβάσταχτα μέτρα που... 
κάθε μέρα και κάτι νέο φορτώνει στις πλάτες τους με τελευταίο την απαράδεκτη και καταστροφική απόφαση για την ελληνική αγροτιά να καταργήσει από την 1/1/2019 την εξισωτική αποζημίωση από όλες τις μειονεκτικές περιοχές, αναγκάζοντας τους αγρότες να εγκαταλείψουν τα χωράφια τους", όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, στην ομιλία του ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Κατερίνης Γιώργος Χαρισόπουλος.

Οι συγκεντρωθέντες αγρότες διατράνωσαν την αντίθεσή τους στο αντιαγροτικό  μέτρο και υποσχέθηκαν να συνεχίσουν δυναμικότερα τον αγώνα τους μέχρι την οριστική του κατάργηση.
Στην συγκέντρωση παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό συμπαράστασης ο περιφερειακός σύμβουλος Πιερίας Δημήτρης Τσιμήτρης, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταρισμού Καπνοπαραγωγών Κατερίνης "ΣΑΜΨΟΥΣ" Πασχάλης Κατσάρας, ο δημοτικός σύμβουλος Πύδνας - Κολινδρού Γιώργος Πολυχρονίδης, ο πρόεδρος της Παλιόστανης Κώστας Θεοχάρης και ο υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ το 2015 Δημήτρης Μπέης.  
ΠΗΓΗ http://lefteria.blogspot.com
ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ http://lefteria.blogspot.com/2018/10/blog-post_13.html











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ