Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

Η Τέχνη μέσα από τα μάτια των παιδιών.Ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού ξεκινά ο Δήμος Νάουσας.

Ένα πρωτοπόρο πρόγραμμα που απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού ξεκινά ο Δήμος Νάουσας. Στόχος του προγράμματος είναι η συνεργασία μαθητών από διαφορετικά σχολεία, η ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους και η ενασχόλησή τους με την τέχνη.
Μέσα από γνωστούς πίνακες της τέχνης και με έμπνευση από τους διάσημους ζωγράφους, οι μαθητές
θα έχουν τη δυνατότητα να δημιουργούν τις δικές τους κατασκευές. Το πρόγραμμα θα υλοποιείται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:00-20:00, είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στους μαθητές δημοτικού. Τα τμήματα θα αποτελούνται από 15-20 μαθητές ωστόσο θα κρατηθούν και λίστες αναμονής μαθητών.
Εκπαιδεύτρια φέτος είναι η κα. Ελισάβετ Στόιου η οποία σπούδασε διακόσμηση εσωτερικών χώρων, έχει παρακολουθήσει μαθήματα πάνω στην ιστορία της τέχνης και αγαπά τις κατασκευές.
Οι εγγραφές ξεκινούν από τις 29 Οκτωβρίου έως τις 9 Νοεμβρίου καθημερινά από τις 12:00-14:00 στο Δημαρχείο Νάουσας, Γραφείο Κοινωνικής Πολιτικής. Τηλ:2332350371 (υπεύθυνη κ. Μαρία Χατζηκυριάκου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...