Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

Η μουσική παράσταση «Ίκαρος Ποντίκαρος, the musical» στο Χώρο Τεχνών Βέροιας.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, 7 το απόγευμα, στο Χώρο Τεχνών στη Βέροια, ο Σύλλογος γονέων και Κηδεμόνων της Εστίας Μουσών παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Ίκαρος Ποντίκαρος the musical».

Κείμενα και μουσική: Εύα Ιεροπούλου

Σκηνοθεσία και μουσική διδασκαλία: Νεφέλη Μπραβάκη
Διδασκαλία ορχήστρας: Νίκη Μπραβάκη
Πρωταγωνιστούν: Αρσένιος Γαβριηλίδης, Νίκη Μπραβάκη, Φωτεινή Γεωργουδάκη.
Διεύθυνση ορχήστρας: Ερμιόνη Καϊσερλή
Παίρνουν μέρος περισσότεροι από 150 χορωδοί-χορευτές των 3 ομάδων του Filippos Glee (Ωδείο Φίλιππος, Δημοτικό Ωδείο Νάουσας, Ωδείο Σείριος Θεσσαλονίκης) και η ορχήστρα του Ωδείου Φίλιππος, καθώς και οι μαθητές της Μουσικής Προπαιδείας των τάξεων της Εύας Ιεροπούλου (Ωδείου Φίλιππος, Δημοτικού Ωδείου Νάουσας).

Υπόθεση:
Ο Ίκαρος Ποντίκαρος είναι ένας γενναίος ποντικός που ονειρεύτηκε να απαλλάξει τη γενιά των ποντικών από την τυραννία της γάτας και να γίνει έτσι ο βασιλιάς όλων των ποντικών -ή ακόμα και όλων των ζώων. Το σχέδιό του είναι μεγαλοφυές, αλλά, κάπου στην πορεία, αποδεικνύεται ότι είναι κάπως δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Γιατί -όπως και να το κάνουμε- το ν’ αλλάξεις αυτό τον κόσμο δεν είναι και τόσο εύκολο...

*Αρχικά η ιστορία του Ίκαρου Ποντίκαρου κυκλοφόρησε ως μουσικό παραμύθι σε CD με συντελεστές τους ηθοποιούς Μελίνα Μποτέλλη και Θοδωρή Αθερίδη και τους μουσικούς/ερμηνευτές Μανώλη Φάμελλο, Καίτη Κουλλιά, Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη, Όλγα Αθανασιάδου, Τάσο Δημέγγελη και Δημήτρη Μπασλάμ.

Είσοδος: 5 ευρώ
Προπώληση εισιτηρίων:
Μουσικός Οίκος Πετσάβα, Αντ. Τσουπέλη 5 (πεζόδρομος), Βέροια
Δημοτικό Ωδείο Νάουσας Εστία Μουσών, Νάουσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...