Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την υποψηφιότητα του πρόεδρο του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος Χαράλαμπου Περβανά στις Ευρωεκλογές 2019.

Ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές  από τον πρόεδρο του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος  Χαράλαμπου Περβανά, σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Πέμπτης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,  ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης και Γιάννης Κουργιαννίδης, ο πρώην νομάρχης και βουλευτής Ευγένιος Χαϊτίδης ,αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί  σύμβουλοι καθώς και πλήθος κόσμου. 
Η εναρκτήρια ομιλία έγινε από τον επικεφαλής της Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης (ΠΑΤΡΙΕ), ευρωβουλευτή, στρατηγό Ελευθέριο Συναδινό ο οποίος αναφέρθηκε στα  καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, ενώ τόνισε τη σημασία της υποψηφιότητα του προέδρου   του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών για την αντιμετώπιση τους. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Παππάς ο οποίος μίλησε για τον χαρακτήρα, τη μαχητικότητα και τις ενέργειες  που πραγματοποίησε ο πρόεδρος προς όφελος των καταναλωτών - δανειοληπτών,  κατά τη διάρκεια της 10ετούς συνεργασίας τους.
  Ο κ. Περβανάς αφού ευχαρίστησε του παρευρισκομένους, επισήμανε τη συμβολή του στρατηγού στην απόφαση του να κάνει το μεγάλο βήμα και να θέσει υποψηφιότητα για την Ευρωβουλή."Ο Σύλλογος Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Β. Ελλάδος δημιουργήθηκε για να δώσει λύσεις σε απελπισμένους ανθρώπους που δεν ήξεραν τι να κάνουν απέναντι στις τράπεζες, που τους έβγαζαν το σπίτι στο σφυρί, απέναντι στο υδροκέφαλο κράτος που δεν τους χορηγούσε σύνταξη και γενικότερα απέναντι σε όλες τις παθογένειες που αντιμετωπίζει ο Έλληνας καταναλωτής" σημείωσε  ο κ. Περβανάς, επισημαίνοντας ότι μέσω του Συλλόγου γίνονται προσπάθειες να βρεθούν τρόποι αντιμετώπισης όλων αυτών των προβλημάτων. 
Εν συντομία , ο πρόεδρος του  Συλλόγου, ο οποίος  έχει και την ιδιότητα του προέδρου του Κόμματος Ελλήνων Δανειοληπτών  (ΚΕΛΔΑ),  αναφέρθηκε στις δράσεις και τα επιτεύγματα του Συλλόγου, όπως οι αναφορές στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το σχέδιο νόμου για την παροχή δωρεάν νομικής βοήθειας, την ανάδειξη του ζητήματος με την εισφορά του νόμου 128/1975, τις καταγγελίες εναντίον Ελλήνων δικαστών που δεν εφαρμόζουν τις κοινοτικές οδηγίες, την καθιέρωση την "Ημερών Καταναλωτή" και τη δημιουργία του Δικτύου Ενημέρωσης και Προστασίας του Καταναλωτή. Ακόμη, προχώρησε στην ενδελεχή ενημέρωση  κομμάτων και πολιτικών αρχηγών  για όλα τα θέματα που ταλανίζουν τους Έλληνες πολίτες.    
"Μπορούμε όμως, να καταφέρουμε πολλά περισσότερα, αν είμαστε μέσα στην Ευρωβουλή και αυτό είναι δυνατόν να γίνει μόνο με τη δική σας στήριξή και βοήθεια. Σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας γιατί μόνο έτσι μπορούμε πραγματικά να νικήσουμε. Ζητώ την ψήφο σας γιατί ήρθε επιτέλους η ώρα να τους ταράξουμε όλους στη νομιμότητα και να βάλουμε πρώτα την Ελλάδα και πρώτα τη Μακεδονία μας!" κατέληξε ο πρόεδρος του ΚΕΛΔΑ  Χαράλαμπος Περβανάς.  Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσίασε τους συνεργάτες του, καταχειροκροτούμενος από τους παρευρισκομένους. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ