Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ.

Σχολιάζοντας την έγκριση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μόλις τριών θέσεων αστυνομικών υπαλλήλων για την Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας παρά τις αυξημένες ανάγκες και την ελλιπή αστυνόμευση, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Φαίνεται πως κάποιοι στην ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας αρνούνται να κατανοήσουν πως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.
Η εγκληματικότητα στην Ημαθία έχει χτυπήσει κόκκινο, οι πολίτες νιώθουν απροστάτευτοι, αλλά το Υπουργείο έκρινε σκόπιμο να διαθέσει μόλις τρεις αστυνομικούς, για την ενίσχυση της εδώ αστυνομικής δύναμης, την ώρα που οι κενές οργανικές θέσεις αυξάνονται συνεχώς, λόγω δεκάδων συνταξιοδοτήσεων.
Θεωρούμε πως η απόφαση αυτή προσβάλει την Ημαθία, στερεί από τους πολίτες το αγαθό της ασφάλειας.  Πρέπει κάποτε να μπει ένα φρένο στον εμπαιγμό. Είναι προφανές πως με το συρρικνωμένο προσωπικό, σε συνδυασμό με την περιορισμένη υλικοτεχνική υποδομή, η ασφάλεια του πολίτη αλλά και των ίδιων των αστυνομικών διαρκώς υποβαθμίζονται.
Απευθύνω δημόσια έκκληση στη δημοτική αρχή της Βέροιας να ζητήσει άμεσα την ουσιαστική, έμπρακτη ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Οφείλουν να σεβαστούν τον τόπο μας και τους πολίτες».
Γιάννης Παπαγιάννης
Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...