Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΜΠΛΌΚΩΝ - ΠΡΟΣΚΑΛΟΎΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΌ ΑΡΑΧΩΒΊΤΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ. ΚΑΤΑΓΓΈΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΌΠΛΕΥΡΗ ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ...

Ο υπουργός κ. Αραχωβίτης έχει πάρει σβάρνα τα κανάλια να μιλάει για την συνάντηση που έγινε με την ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΉ ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΜΠΛΌΚΩΝ χωρίς αντίλογο όμως των αγροτών. Ένας μονόλογος που παρουσιάζει όπως θέλει τα πράγματα αλλά και δείχνει ότι έχει επικοινωνιακό πρόβλημα να δικαιολογήσει την εχθρική στάση της κυβέρνησης απέναντι στους αγρότες την ίδια στιγμή που δίνει πακτωλό χρημάτων σε εμπόρους, βιομηχάνους και τραπεζίτες.
ΤΟ πρωί βγήκε στην ΕΡΤ και το βράδυ στο θεσσαλικό ASTRA .


Δεν πιστεύουμε ότι τέτοιες εκπομπές συνάδουν με την δημοσιογραφική δεοντολογία που όλοι επικαλούνται αλλά πρέπει και να το αποδεικνύουν.
Εμείς δεν φοβομσστε τον ανοιχτό διάλογο για τα αιτήματα μας και την εχθρική στάση της κυβέρνησης στην συνάντηση μας.
Επικοινωνήσαμε με την ΕΡΤ και θα μιλήσουμε αύριο το πρωί ξανά ζητώντας αντίστοιχο τηλεοπτικό χρόνο στην εκπομπή " πρώτη ενημέρωση" και ας βγει ο υπουργός απέναντι μας.
Αντίστοιχα επικοινωνήσαμε με τον κ. Αθανασιάδη Χρήστο στον οποίο εκφράσαμε την έντονη διαμαρτυρία μας. Του ζητήσαμε την Τρίτη 5 Μαρτίου στήν εκπομπή του να καλέσει ξανά τον υπουργό με εκπροσώπους της ΠΕΜ. Αν δεν δεχτεί ο υπουργός δικη του επιλογή. Όμως οι απόψεις των αγροτών στην εκπομπή του κ. Αθανασιάδη για την συνάντηση πρέπει να ακουστούν την Τρίτη 5 Μαρτίου για να μην υπάρχει μονόπλευρη ενημέρωση.
Αναμένουμε απάντηση στο αίτημα μας από ΕΡΤ και την εκπομπή " Θεσσαλική Γη" που παρουσιάζεται στο ASTRA.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ