Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ.

«Η μόνιμη δικαιολογία των διοικούντων του δήμου της Βέροιας για τη πραγματοποίηση έργων στο δήμο είναι η έλλειψη χρημάτων. Οι δημότες πρέπει να γνωρίζουν πως η άντληση κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση όχι μόνο δεν είναι ανέφικτη, αλλά αντίθετα ενισχύεται και ενθαρρύνεται από τους κοινοτικούς θεσμούς. Ας σταματήσουν λοιπόν να κρύβονται πίσω από το δάκτυλο τους, είναι πλέον πασιφανής η ανικανότητα τους, ή για να είμαι πιο επιεικής, η ολιγωρία τους στη διεκδίκηση
των ευρωπαϊκών πόρων που υπάρχουν. Πόρων που αν δεν αξιοποιηθούν με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα σε συγκεκριμένες χρονικές προθεσμίες, χάνονται. Δεσμεύομαι δημόσια πως στην επόμενη ημέρα του δήμου Βέροιας θα αξιοποιήσουμε στο έπακρο κάθε διαθέσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο για την υλοποίηση έργων υποδομής και κυρίως αθλητικών έργων που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος μας. Δεν θα αφήσουμε ούτε ένα ευρώ να πάει χαμένο. Θα είμαστε στις Βρυξέλλες όποτε χρειαστεί για να βρούμε τους απαραίτητους πόρους που θα καλύψουν τις αναπτυξιακές και κοινωνικές ανάγκες του δήμου μας. Δεν έχουμε άλλο περιθώριο. Βάζουμε τέλος στην μιζέρια και στην εσωστρέφεια, κοιτάμε μπροστά, θα αντιμετωπίσουμε τη δύσκολη πραγματικότητα που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας με αξιοπρέπεια, με το κεφάλι ψηλά. Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια και θα το διεκδικήσουμε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ