Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΕΞΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ.

«Από την 1η Σεπτεμβρίου φέρνουμε στο τραπέζι της συζήτησης με όλους τους εμπλεκόμενους και σε πρώτη φάση με τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του ιστορικού κέντρου της πόλης το ζήτημα της υπογειοποίησης των κάδων απορριμμάτων. 

Πιστεύω ακράδαντα πως η μέθοδος αυτή που εφαρμόζεται με επιτυχία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού θα έχει πολλαπλά οφέλη για την τοπική κοινωνία, για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη, για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του κέντρου της Βέροιας. 
Η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος που μπορεί να χρηματοδοτηθεί και από ευρωπαϊκά κονδύλια θα λειτουργήσει ως "πιλότος" για την επέκταση του μέτρου σε όλο το δήμο, με στόχο την προστασία της δημόσιας υγείας, την εξαφάνιση των δυσοσμιών, την καλύτερη διαχείριση των ανακυκλώσιμων υλικών. 
Έχουμε δικαίωμα για μια νέα, πιο καθαρή, πιο όμορφη Βέροια και θα το διεκδικήσουμε, με απλές, ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις, με έργα ουσίας που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα μας».

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ