Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο κ. ΠΑΠΠΑΣ, ΗΡΘΕ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ

Σχολιάζοντας την επίσκεψη του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά στη Βέροια, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:


"Είναι πλέον προφανές πως η επίσκεψη του κ. Νίκου Παππά στην πρωτεύουσα της Ημαθίας είχε ως αποκλειστικό στόχο το να προκαλέσει. 
Τα όσα ακούστηκαν από τον είρωνα Υπουργό στην άδεια αίθουσα της εκδήλωσης, παρουσία λίγων κομματικών στελεχών, σχετικά με το "Μακεδονία ξακουστή" είναι τουλάχιστον εξοργιστικά και απόλυτα προσβλητικά για όλους εμάς τους Μακεδόνες. 
Ας έχει υπόψιν του, πως η Μακεδονία μας, η μία και ελληνική Μακεδονία, ήταν, είναι και θα είναι ξακουστή. Η επαίσχυντη συνθηκολόγηση που υπέγραψαν στις Πρέσπες δεν έχει καμία απολύτως ισχύ στη συνείδηση του ελληνικού λαού. Δεν επιτρέπουμε σε κανέναν Παππά να παζαρεύει την εθνική μας ταυτότητα και την εθνική μας αξιοπρέπεια. 
Η θέση της δημοτικής μας παράταξης 'Δικαίωμα για νέα Βέροια' για το Σκοπιανό είναι κρυστάλλινη, σαφής και ξεκάθαρη. Περιμένω και από τους υπόλοιπους υποψήφιους δημάρχους να ξεκαθαρίσουν δημόσια τη θέση τους. Χωρίς ναι μεν αλλά...

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης 
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ