Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

«Για τη δημοτική μας παράταξη ¨Δικαίωμα για νέα Βέροια¨ το ενδιαφέρον και η μέριμνα μας δεν περιορίζονται μόνο στην πόλη της Βέροιας αλλά αγκαλιάζουν όλες τις τοπικές κοινότητες. 
Στο πλαίσιο αυτό, θα εξετάσουμε, και αυτό αποτελεί σαφή δέσμευση μας, τη συγκρότηση τοπικών σταθμών αποχιονισμού στις έδρες των δήμων που συνενώθηκαν μετά την εφαρμογή του Καλλικράτη. 

Ενδεικτικά αναφέρω τα Ριζώματα, έδρα του πρώην δήμου Μακεδονίδος, που λόγω της θέσης του τοπικού διαμερίσματος αντιμετωπίζει κάθε χρόνο πρόβλημα με το χιόνι. 
Η παρουσία στην περιοχή 24 ώρες το 24ώρο ενός, τουλάχιστον, μηχανήματος αποχιονισμού θα συμβάλει καθοριστικά ώστε να παραμείνουν ανοιχτοί οι δρόμοι εντός του τοπικού διαμερίσματος και παράλληλα να εξυπηρετηθούν καλύτερα και ταχύτερα, λόγω της εγγύτητας, και τα γύρω χωριά. 
Είναι προφανές, πως η αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών φαινομένων απαιτεί τον καλύτερο δυνατό συντονισμό, σωστή εκτίμηση, διαρκή ετοιμότητα, την εξασφάλιση των απαραίτητων υλικοτεχνικών υπηρεσιών, αγαστή συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, προς όφελος των πολιτών. 
Οι εικόνες του χάους που βιώσαμε και αυτό το χειμώνα με δρόμους παγωμένους και κοινότητες αποκλεισμένες, εξαιτίας της απόλυτης ανεπάρκειας του εξαφανισμένου δημάρχου δεν πρόκειται να επαναληφθούν.
Έχουμε δικαίωμα για μια νέα Βέροια και θα το διεκδικήσουμε!  »

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης 
Υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας 

3 σχόλια:

  1. Γιάννη καλό θα ήταν να ασχολείστε πρώτα με το μεγάλο πρόβλημα του τόπου μας που είναι το Ροδάκινο, Γιάννη θέλουμε να Λιτουργεισουν όλοι οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοι και οι Ενοσεις αγροτικών Συνεταιρισμων. Και την Διαχείριση και την Διακίνηση να την κάνουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι αφού όλοι τους είναι Μορφωμένοι και Πτυχιούχοι, Μόνο έτσι θα γεμίσει Ζωή ο Δήμος Βέροιας και όλα τα χωριά του Δήμου. Γιάννη έτσι θα μειοθουν οι Άνεργοι και θα σταματήσουν τα Συσσίτια η Ταπείνωση και η Φτώχεια
    Και εμείς οι Ροδακινοπαραγωγοι δεν θα παρακαλάμε τους Εμπόρους να μας πάρουν τα ροδακινα .και έτσι θα περνουμε την τιμή αυτή που Αξίζουμε και δεν θα Μεταναστευσουν στην Γερμανία τα παιδιά μας γιατί θα έχουν τα χωράφια και θα συνεχίσουν να τα καλειεργουν τα ροδακινα αφού θα υπάρχει Διαφάνεια και όχι να πουλάτε 1 ένα ευρώ και να κόβεται τιμολογιο με 0.54 λεπτά το κιλό. Γιάννη αν το Καταφέρετε και ξανά Λιτουργεισουν οι χρεωμενοι αγροτικοι Συνεταιρισμοι θα είσαι Δημαρχος μέχρι τα γεράματα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννη θελουμε απαντηση στο μεγαλο προβλημα του αγροτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί συνάδελφοι αγρότες ήρθε η ώρα που πρέπει να απαιτείται και να διεκδικητε από αυτούς που ψηφίζετε. Θέλουμε Αγροτικους Συνεταιρισμους , και από την στιγμή που εκλεγουμε συναδέλφους αγρότες και τούς εμπιστεύομαστε τη παραγωγή μας και αυτοί θέλουν να γίνουν πλουσιοι με τον κόπο τον δικό μας .καιρός είναι να ασχολείται η καθε τοπική Αρχή που είναι οι κάθε εκλεγμενοι Δήμαρχοι. Και όχι να ασχολείστε ακόμα με τα αδέσποτα και τοις παιδικές χαρές .περιμένουμε απάντηση. Και άλλα Σχόλια συνάδελφοι ΑΓΡΌΤΕΣ.




    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ