Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου η εαρινή «Γιορτή των Κ.Α.Ν.ονιών» της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ»

ΕΑΡΙΝΗ «ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ Κ.Α.Ν.ΟΝΙΩΝ»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου η εαρινή «Γιορτή των Κ.Α.Ν.ονιών» της Κολυμβητικής Ακαδημίας «ΝΑΟΥΣΑ» με τη συμμετοχή 5 ομάδων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της πόλης μας.
Μία εβδομάδα μετά την επίσκεψη της Κ.Α.Ν. στο 1ο Spring festival στο Εθνικό κολυμβητήριο της Θεσ/νίκης τα μικρά Κ.Α.Ν.όνια μαζί με τους μικρούς κολυμβητές της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης, του
Ναυτίλου, του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης (Ο.Φ.Θ), αλλά και του Νηρέα Βέροιας έκαναν επίδειξη των κολυμβητικών τους ικανοτήτων στο δικό τους γνώριμο χώρο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Νάουσας. Εκεί βρέθηκαν και οι γονείς τους για να τα καμαρώσουν.
Η απόδοση των αθλητών άφησε ιδιαίτερα ικανοποιημένους τους γονείς τους αλλά κυρίως τους προπονητές του συλλόγου Βασίλη Λαζαρίδη, Γιώργο Αλεξόπουλο, Ρίτσα Τριανταφυλλίδου και Μπίτζιου Λητώ.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης, ακολούθησαν διάφορα παιχνίδια στην πισίνα γεμίζοντας με πολλά γέλια αλλά και χαρούμενα πρόσωπα το κολυμβητήριο, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες επιβραβεύτηκαν με μετάλλιο, δίπλωμα συμμετοχής και ένα κολατσιό. Ας μην ξεχνάμε πως μιλάμε για μικρά παιδιά που πρέπει να χαίρονται την συμμετοχή τους σε τέτοιες διοργανώσεις.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν στη διοργάνωση της γιορτής μας, στο Δήμο Νάουσας για την παραχώρηση του χώρου, στους γονείς των παιδιών και σε όλα τα μέλη του συλλόγου. Ελπίζουμε στο μέλλον να μπορέσουμε να προσφέρουμε ακόμη πιο όμορφες εμπειρίες στους μικρούς μας αθλητές και να φτάσουμε μέσα από αυτές στην επιτυχία του σημαντικότερου σκοπού του συλλόγου μας:
«Τη διάδοση του αθλήματος της κολύμβησης στην πόλη μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ