Τρίτη 30 Απριλίου 2019

ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ

Στην καρδιά της Βέροιας, στην οδό Ελ. Βενιζέλου 1, άνοιξε και λειτουργεί το εκλογικό κέντρο του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δικαίωμα για νέα Βέροια» και υποψήφιου Δημάρχου, Γιάννη Παπαγιάννη.
Σε έναν καλαίσθητο, λειτουργικό χώρο, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, φίλοι
και συνεργάτες του διακεκριμένου δικηγόρου είναι έτοιμοι να υποδεχτούν καθημερινά, εφτά ημέρες την εβδομάδα, όλους τους πολίτες του δήμου Βέροιας, από νωρίς το πρωί και μέχρι αργά το βράδυ. Να τους ενημερώσουν για οτιδήποτε αφορά στην εκλογική διαδικασία αλλά και για το πρόγραμμα της δημοτικής παράταξης, τις προτάσεις, τα σχέδια και τις δεσμεύσεις του κυρίου Παπαγιάννη για την επόμενη ημέρα του δήμου.
Ο Αγιασμός, τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου και η επίσημη παρουσίαση των υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 12 Μαΐου, στις 11.30 το πρωί.
Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του εκλογικού κέντρου, ο κύριος Παπαγιάννης σημείωσε τα εξής: «Το ρολόι πλέον μετρά αντίστροφα, μπήκαμε στην τελική ευθεία ενόψει των εκλογών της 26ης Μαΐου. Όλα τα μέλη της αυτοδιοικητικής μας οικογένειας, σας περιμένουμε με χαρά στο εκλογικό μας κέντρο. Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε προτάσεις, ιδέες, να λύσουμε απορίες, να βοηθήσουμε σε ό, τι χρειαστεί. Στο δήμο μας πνέει άνεμος αλλαγής, αισιοδοξίας, ανατροπής του κατεστημένου και του συστήματος. Με καθαρά χέρια, με ευημερία, με αλληλεγγύη, με εθνική αξιοπρέπεια, με ειλικρίνεια, με διαφάνεια, με ισότιμη και ισόρροπη ανάπτυξη, προχωράμε μπροστά! Σας περιμένουμε όλους στο πολιτικό μας σπίτι, στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού της νίκης και της ελπίδας! Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ