Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019

Αντιδημαρχος καθαριοτητας Δημου Βεροιας - "Δεν αφήνουμε ογκώδη αντικείμενα ή κλαδιά δίπλα σε κάδους απορριμμάτων, σε πεζοδρόμια ή σε δημόσιους ακάλυπτους χώρους


Από την αντιδημαρχία περιβάλλοντος και από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Βασίλη Παπαδόπουλο ανακοινώθηκαν τα εξής:
"Δεν αφήνουμε ογκώδη αντικείμενα ή κλαδιά δίπλα σε κάδους απορριμμάτων, σε πεζοδρόμια ή σε δημόσιους ακάλυπτους χώρους. Για να τα διαθέσουμε ως απόβλητα επικοινωνούμε πάντα με την υπηρεσία Καθαριότητας στα τηλέφωνα 2331350634 & 2331350595 και κατόπιν συνεννόησης κανονίζουμε τη μέρα και την ώρα που θα περάσει το όχημα συλλογής τους.

Η συλλογή αφορά μικροποσότητες μπαζών 2 – 3 μικρά τσουβάλια, μικρό αριθμό επίπλων 1 με 2 καναπέδες ή καρέκλες, ή τραπέζια ή στρώματα κλπ και δεν αφορά σύνολο οικοσυσκευών, καθαρισμούς σπιτιών και παντός τύπου ανακαινίσεις κατοικιών για τα οποία θα πρέπει να απευθύνεστε σε ιδιώτες.
Επίσης, η μεταφορά των παραπάνω αντικειμένων μπορεί να γίνει και από εμάς τους ίδιους πάντα κατόπιν συνεννόησης και σύμφωνα με τις υποδείξεις της υπηρεσίας Καθαριότητας.
Η αυθαίρετη απόρριψη ογκωδών αντικειμένων και κλαδιών επιφέρει πρόστιμα το ύψος των οποίων καθορίζεται από τον Κανονισμό Καθαριότητας του Δήμου.
Διατηρούμε την πόλη μας καθαρή, δημιουργούμε την πόλη που ο καθένας μας οραματίζεται μέσα από απλές καθημερινές πράξεις.
Ας μην ξεχνάμε πως «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο….»".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ