Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας ο βουλευτής Τάσος Μπαρτζώκας - Συνεχάρη το προσωπικό για την άρτια αντιμετώπιση των συνεπειών της πρόσφατης θεομηνίας

Στην έδρα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας βρέθηκε ο βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, προκειμένου να συγχαρεί για την αποτελεσματικότητα στο έργο της αντιμετώπισης των συνεπειών της πρωτοφανούς θεομηνίας της περασμένης εβδομάδας.

Η παρουσία του βουλευτή βεβαίως δεν είχε μόνο σκοπό τα συγχαρητήρια, αλλά εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς συνεργασίας που επιδιώκει να υπάρχει με κάθε υπηρεσία και φορέα που εμπλέκονται στη δημόσια ασφάλεια, την πολιτική προστασία και γενικότερα την ποιότητα ζωής των πολιτών, για αυτό και τόνισε προς όλες και όλους ότι θα είναι παρών και πάντα δίπλα τους.


"Ίσως είχατε συνηθίσει να περνούν όλοι οι πολιτικοί μόνο προεκλογικά, αλλά θέλω να ξέρετε πως όταν ανέφερα ότι ονειρεύομαι να αλλάξουμε νοοτροπία, το εννοούσα. Έχετε ιερό καθήκον να επιτελέσετε και εμείς, ως εκπρόσωποι της πολιτείας, έχουμε υποχρέωση να είμαστε εδώ, κάθε στιγμή. Προεκλογικά σας έδωσα υπόσχεση ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας. Τα πράγματα τα έφεραν έτσι που σε μικρό χρονικό διάστημα από την προηγούμενη συνάντησή μας αισθάνθηκα την ανάγκη να σας επισκεφθώ ξανά, ως εκλεγμένος βουλευτής πλέον, για να σας συγχαρώ για τον επαγγελματισμό σας και να θέσω εαυτόν στη διάθεση του σπουδαίου αγώνα σας", ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνάντηση με τους πυροσβέστες ο Τάσος Μπαρτζώκας.

Τέλος, ο Τάσος Μπαρτζώκας συνεχάρη προσωπικά τον διοικητή της Π.Υ. Βέροιας (και της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ημαθίας) αντιπύραρχο Νικόλαο Παλαμούτη, για το σημαντικό έργο που επιτελούν και οι τρεις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Ημαθίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ