Τρίτη 30 Ιουλίου 2019

Σοκ: Μητέρα δύο παιδιών σκοτώθηκε την ώρα της εργασίας της σε εργοστάσιο. Παρασύρθηκε από Κλαρκ που σήκωνε παλέτες.

Άλλο ένα εργατικό δυστύχημα έρχεται να προστεθεί στα εκατοντάδες που συμβαίνουν στον ιδιωτικό τομέα καθώς την Κυριακή το απόγευμα, λίγα λεπτά πριν σκολάσει από το πόστο της στο εργοστάσιο που εργαζόταν, μια γυναίκα 52 ετών έχασε την ζωή της.
Σύμφωνα με... 
επιβεβαιωμένες πληροφορίες του protothema.gr, η άτυχη μητέρα δύο παιδιών, λίγο πριν την λήξη της απογευματινής της βάρδιας (14:00-22:00) έχασε την ζωή της από απροσεξία καθώς παρασύρθηκε από το Κλαρκ που σήκωνε παλέτες.

Μάλιστα, ο οδηγός που επέβαινε στο Κλαρκ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανειδίκευτος και εργολαβικός εργαζόμενος, δηλαδή όχι του εργοστασίου ενώ δεν είχε και δίπλωμα.

Το δυστύχημα συνέβη στις 20:00 το απόγευμα της Κυριακής, όταν κατά την μεταφορά φορτωμένης παλέτας με πλαστικούς δίσκους ο οδηγός από απροσεξία και βιασύνη, δεν είδε την συνάδελφό του και την παρέσυρε με το Κλαρκ με αποτέλεσμα να σπάσει ο αυχένας της.

Αμέσως το προσωπικό του εργοστασίου κάλεσε το ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες καθώς η εργαζόμενη δεν είχε τις αισθήσεις της και την μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Τραγική ειρωνεία είναι πως η άτυχη μητέρα σε λίγες μέρες θα έβγαινε σε καλοκαιρινή άδεια για να ξεκουραστεί και να έβλεπε λίγο την οικογένεια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ