Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ - ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΑΣΜΟΣ.

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ»
Ο Σύλλογος Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ», ενόψει της έναρξης λειτουργίας των γραφείων μας επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 17, στη Βέροια, αλλά και για τη γενικότερη, ανιδιοτελή στήριξη του έργου μας, ευχαριστεί θερμά:

- Την κ. Κόγια Σούλα, για χρηματική δωρεά 100€.
- Το Ιχθυοπωλείο «Θωμάς Νίκος», για τη διατροφική υποστήριξη του Ξενώνα μας.
- Τις εθελόντριες – μέλη του Συλλόγου: Ιωσηφίδου Μαρία, Σωτηρίου Κατερίνα, Νέλλη Μπαρμπαργύρη και Χατζηδημητρίου Κυριακή για τη χορήγηση υλικοτεχνικού εξοπλισμού των γραφείων μας.

Με τιμή για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος Φωστηροπούλου Γεωργία


Συλλυπητήριο του «ΕΡΑΣΜΟΥ» για την εκδημία της Θ. Χαρίση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» εκφράζει τη βαθιά οδύνη του για τον αιφνίδιο θάνατο της Θεοδώρας Χαρίση και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης. Η Θεοδώρα Χαρίση υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Φιλανθρωπικού μη Κερδοσκοπικού Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «Τα Παιδιά της Άνοιξης», έχουσα η ίδια παιδί εντεταγμένο στη δομή, καταθέτοντας αφειδώς και αδιαλείπτως όλο το «είναι» των ψυχικών αποθεμάτων και αντοχών της στον αγώνα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των παιδιών ΑμεΑ σαν να ήταν δικά της. Σ’ αυτή την κατεύθυνση, έδωσε έναν σκληρό αγώνα όλα τα χρόνια της ζωής της, εως και την ημέρα της εκδημίας της. Αγαπητή Θεοδώρα, οι φίλοι σου και συναγωνιστές στο δύσκολο δρόμο του εθελοντισμού για μια καλύτερη κοινωνία και ζωή, σου ευχόμαστε και την Αιώνια Ζωή. Καλό Παράδεισο!


Με τιμή για το Δ.Σ.
Η πρόεδρος Φωστηροπούλου Γεωργία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ