Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Φρόσω Καρασαρλίδου .Κάλεσμα για συμμετοχή στον «ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία»


Πολίτες της Ημαθίας
Χιλιάδες νέα μέλη εντάχθηκαν αυθόρμητα στον ΣΥΡΙΖΑ από την περίοδο των εκλογών έως σήμερα. Πολίτες προοδευτικοί, δημοκράτες, αριστεροί.
Πολίτες που έχουν αντιληφθεί πως με την κυβέρνηση της Δεξιάς μόνο δεινά θα συσσωρευτούν για τις λαϊκές τάξεις την επόμενη περίοδο.

Πολίτες που έχουν αντιληφθεί ιδίως τώρα, που με το σχέδιο και τον αγώνα της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τον πόλεμο που δεχτήκαμε, απελευθερωθήκαμε από την θηλειά των μνημονίων.

Εν όψει της μεγάλης καμπάνιας εγγραφής νέων μελών, που θα ξεκινήσει αμέσως μετά την συνεδρίαση της Κ.Ε. του κόμματος, απευθύνομαι, ως βουλευτής Ημαθίας, σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες του Νομού μας, για συμμετοχή στον ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, που θα αποτελέσει την μεγάλη προοδευτική παράταξη της Αριστεράς, για μια Ελλάδα της ελευθερίας, της δημοκρατίας, της ανοχής, των δικαιωμάτων, της προστασίας των εργαζομένων και των ανέργων, της προστασίας του περιβάλλοντος. Για την δίκαιη ανάπτυξη και την δίκαιη διανομή του πλούτου.

Και όπως τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην ΔΕΘ:
-“Απευθυνόμαστε σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες, στην προσπάθεια που κάνουμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο και ριζοσπαστικό κόμμα που θα μπορέσει να δώσει απαντήσεις στα μεγάλα προβλήματα της εποχής μας”.
- “Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα σημείο αναφοράς για την Αριστερά στην Ευρώπη και στον κόσμο. Μας αφορά και μας ενδιαφέρει να είμαστε σε συνεννόηση και σε σύνθεση με τις πολιτικές δυνάμεις που αναζητούν μια εναλλακτική προσέγγιση για την οικονομία & την κοινωνία, απέναντι στο νεοφιλελευθερισμό”.
- “Δεν θέλουμε ένα κόμμα αρχηγικό αλλά ένα κόμμα συλλογικό και συμμετοχικό .Θέλουμε ενίσχυση του οργανωτικού μοντέλου, των θέσεων και των προτάσεων της Αριστεράς”.


Φρόσω Καρασαρλίδου
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Ημαθίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ