Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ & ΟΑΕΕ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ & ΟΑΕΕ ΝΑΟΥΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΌΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, 7:00μμ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ, 6:00μμ ΣΤΗΝ ΠΛ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
Αναχώρηση Λεωφορείων: 3:30μμ από το Εργατικό Κέντρο Νάουσας



Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, η κάλπικη αντιπαράθεση για «δίκαια ανάπτυξη – βιώσιμη ανάπτυξη» ανάμεσα στα κόμματα που κυβέρνησαν, ψήφισαν μνημόνια, αντιλαϊκούς - αντισυνταξιουχικούς νόμους, που τσάκισαν τη ζωή μας, τι συντάξεις μας, την υγεία μας, γίνεται με στόχο την παραπέρα ενίσχυση αυτών που λήστεψαν τα ταμεία.
Για εμάς η νέα κυβέρνηση θα συνεχίσει την ίδια αντιλαϊκή πολιτική πατώντας στην αντεργατική - αντισυνταξιουχική πολιτική παρακαταθήκη του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή από τη σκύλα: «νόμος Κατρούγκαλου» στη χάρυβδη: «το σύστημα των 3 πυλώνων σύστημα Πινοσέτ».
Αυτά δείχνουν τα πρώτα δείγματα της κυβέρνησης, που μπήκε φουριόζα για να ξεμπερδεύει με όσα δικαιώματα έμειναν από σκληρούς αγώνες. Προσπαθούν με το δόγμα νόμος και τάξη να μας επιβάλλουν τον συμβιβασμό με συντάξεις - επιδόματα, νοσοκομεία και ΙΚΑ χωρίς γιατρούς και τη ζωή μας στην πρέσα με αβάστακτους φόρους και τα ματωμένα πλεονάσματα μέχρι το 2060, ενώ για τα παιδιά μας θα ολοκληρώσουν το καθεστώς της εργασιακής ζούγκλας και πλήρους ελευθερίας των μεγαλοεργοδοτών να ξεζουμίζουν χωρίς κανένα εμπόδιο τους εργαζόμενους.
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Τους κάνουμε γνωστό ότι οι συνταξιούχοι δηλώνουν αγωνιστικό παρών! Θα μας βρουν μπροστά τους. Οδηγός μας οι μαχητικές, αγωνιστικές κινητοποιήσεις του προηγούμενου διαστήματος για τη διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας, για λύση προβλημάτων που μας έχουν φορτώσει όλες οι κυβερνήσεις.
Έχουμε πείρα…
Ό, τι μέχρι σήμερα καταφέραμε να αποκρούσουμε: να μην ισχύσει η προσωπική διαφορά, την μη μείωση του αφορολόγητου, το πενιχρό εισόδημα που βάφτισαν 13η σύνταξη, τη μη μεταφορά των διοικητικών υπηρεσιών του ΙΚΑ, είναι αποτέλεσμα των αγώνων μας.
Δεν είμαστε αμνήμονες, δεν υιοθετούμε τη λογική ότι έγινε – έγινε.
Διεκδικούμε ό, τι μας έχει αφαιρεθεί, δεν τα χρωστάμε σε κανένα δανειστή, είναι πληρωμένα με το αίμα και τον αγώνα μιας ζωής.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ