Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Με τον Υφ.Α.Α.Τ Κωνσταντίνο Σκρέκα, στο περιθώριο της Παρουσίασης της Νέας Κ.Α.Π. στην Βέροια, συναντήθηκαν εκπρόσωποι του Αγροτικού συλλόγου Γεωργων Βεροιας

Με τον Υφ.Α.Α.Τ Κωνσταντίνο Σκρέκα, στο περιθώριο της Παρουσίασης της Νέας Κ.Α.Π. στην Βέροια, συναντήθηκαν εκπρόσωποι του Αγροτικού μας συλλόγου ο πρόεδρος Αναστάσιος Χαλκίδης και ο Αντιπρόεδρος Βράνας Γιάννης παρουσία της εκπροσώπου της αντιπεριφέρειας Ημαθίας κ. Νικης Καρατζιούλα και του Αντιδημάρχου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσιφλίδη Ηλία .

Οι αγρότες του Συλλόγου του παραθέσαμε αφ ενός τα προβλήματα αλλά και τα αιτήματά μας, όπως ειχαμε κάνει και προ ημερών στον ΥΠΑΑΤ κ. Μάκη Βορίδη αλλά και στον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, και σε κλίμα σύμπνοιας με την Τοπική Αυτοδιοίκηση (Αντιπεριφέρεια και Δήμο Βέροιας ) δηλώσαμε αποφασισμένοι ΝΑ παλέψουμε για την δίκαιη και άμεση αντιμετώπιση των ζητημάτων που αφορούν όλους τους παραγωγούς της Ημαθίας .
Στην συζήτηση λοιπόν για όλα τα θέματα που αφορούν τον αγροτικό κόσμο του νομού και ιδιαίτερα το ροδάκινο και τα προβλήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παραγωγοί, ο Υφυπουργός δήλωσε πως βασικό μέλημά του είναι η άμεση αλλά και η μακροπρόθεσμη ανακούφιση των αγροτών, μέσα από προσπάθειες που καταβάλλει το ΥΠΑΑΤ στην βάση της δυνατότητας που παρέχεται από τα δημοσιονομικά της χώρας.

Για τον Α.Σ.Γ.ΒΕΡΟΙΑΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΡΑΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ