Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020

Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Εγνατίας Οδού, στο πλαίσιο εργασιών διαγράμμισης.

Αποβλέποντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της οδικής κυκλοφορίας, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την εξυπηρέτηση και ασφάλεια του κοινού κατά τις εργασίες διαγράμμισης του οδοστρώματος επί της Εγνατίας Οδού και στους δύο κλάδους κυκλοφορίας των τμημάτων (Α/Κ) Πολυμύλου- (Α/Κ) Βέροιας και (Α/Κ) Νησελίου/ Αλεξάνδρειας- (Α/Κ) Κλειδίου, καθώς επίσης και στους Ανισόπεδους Κόμβους Πολυμύλου – Βέροιας – Κουλούρας - Νησελίου, η Αστυνομική
Διεύθυνση Ημαθίας αποφασίζει τον κατά περίπτωση αποκλεισμό, της δεξιάς ή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας στα ανωτέρω τμήματα της Εγνατίας Οδού, από την έκδοση της παρούσας Απόφασης έως την 10-04-2020 και από την ανατολή έως τη δύση του ηλίου.
Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, η εργοταξιακή σήμανση καθώς και τα μέτρα ασφάλειας που θα εφαρμόζονται, θα είναι σύμφωνα με την ανωτέρω με α/α 3 εγκεκριμένη μελέτη, βασισμένα στις Προδιαγραφές και Οδηγίες Σήμανσης Εκτελούμενων Έργων των Οδηγιών Μελετών Οδικών Έργων (ΟΜΟΕ – ΣΕΕΟ), σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων ΔΜΕΟ/Ο/613 (ΦΕΚ Β905/20-05-2011), για εργοτάξια μικρής διάρκειας επί αυτοκινητόδρομων.
Β. Επιπλέον της ανωτέρω σήμανσης, στο τμήμα (Α/Κ) Πολυμύλου- (Α/Κ) Βέροιας και αντίστροφα, θα εφαρμοστεί και δυναμική σήμανση μέσω των ηλεκτρικών πινακίδων 2 μεταβλητών μηνυμάτων (VMS) και των πινακίδων καθορισμού λωρίδας κυκλοφορίας (LCS)
των σηράγγων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ