Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 η κοπή της ετήσιας βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 η κοπή της ετήσιας βασιλόπιτας της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο «Πέτρινο», στην Δεσκάτη Γρεβενών, παρευρέθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, όπως και οι Πρόεδροι και εκπρόσωποι των Εμπορικών Συλλόγων της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Την εκδήλωση τίμησαν ιδιαίτερα με την παρουσία τους ο Οικονομικός Επόπτης της ΕΣΕΕ και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, κ. Μπλουγούρας Χρήστος, και ο κ. Οικονόμου Δημήτριος, μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής της ΕΣΕΕ, οι οποίοι εκπροσώπησαν τον Πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας κ. Καρανίκα Γεώργιο.
Επίσης, την εκδήλωση τίμησαν ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Γρεβενών κ. Γιάτσιος Ιωάννης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χατζηζήσης Λάμπρος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γρεβενών κ. Ράμμος Νικόλαος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κόγιος Ζήσης, η πρόεδρος τοπικού Δεσκάτης κ. Σκόδρα Κωνσταντίνα, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Δεσκάτης κ. Ανδρώνη Αρετή, κ. Πέτσας Ιωάννης και κ. Ζιαγκλιαβού Ειρήνη, η πρόεδρος του ΕΜΟΔ κ. Σωτήρη Χρυσούλα, ο πρόεδρος του ορειβατικού συλλόγου Δεσκάτης κ. Κόγιος Θεοφάνης, ο πρόεδρος αιμοδοτών Δεσκάτης κ. Τσιγάρας Κωνσταντίνος, καθώς και άνθρωποι του επιχειρηματικού κόσμου της ευρύτερης περιοχής του Δήμου .
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε, ως οικοδέσποινα, η Πρόεδρος του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου, κύρια Ζαχαρούλα Λάμαρη – Χατζηζήση, τονίζοντας πως είναι ιδιαίτερα τιμητική και πρωτόγνωρη η πραγματοποίηση μιας τέτοιας εκδήλωσης στην πόλη της Δεσκάτης.
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Ευάγγελος Πανταζής, ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους και την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Δεσκάτης για την φιλοξενία και την διοργάνωση της εκδήλωσης.
Στη σύντομη ομιλία του τόνισε πως η Ομοσπονδία θα συνεχίσει ενωμένη και ακόμη πιο δυνατή να επιτελεί το έργο της, με την βοήθεια των Εμπορικών Συλλόγων μελών της.
Τέλος, ευχαρίστησε θερμά, για την παρουσία τους στην εκδήλωση, τους κυρίους Μπλουγούρα Χρήστο και Οικονόμου Δημήτριο, και κάλεσε τον κ. Μπλουγούρα, Οικονομικό Επόπτη της ΕΣΕΕ στο βήμα.
Ο κ. Μπλουγούρας, με τη σειρά του, δήλωσε πως είναι τιμή γι’ αυτόν που παρευρίσκεται στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας, μιας και ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θεσσαλίας, θεωρεί πολύ στενή, ουσιαστική και εποικοδομητική τη σχέση και τη συνεργασία μεταξύ των δύο Ομοσπονδιών.
Στο λόγο του, τόνισε πως είναι ιδιαίτερα σημαντική η δραστηριοποίηση και η συμμετοχή όλων των Εμπορικών Συλλόγων και των Ομοσπονδιών, ώστε να αντλεί τη δύναμή της η ΕΣΕΕ και να συνεχίζει να παλεύει για τα ζητήματα που ταλανίζουν το εμπόριο. Επιπλέον, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους εμπόρους για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν αυτό το διάστημα την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας και τους διαβεβαίωσε πως θα είναι πάντα αρωγός τους για οτιδήποτε κι αν χρειαστούν.
Μετά το πέρας των χαιρετισμών, ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας, στην οποία τυχεροί ήταν ο κ. Δεληκώστας Μιχαήλ, Αναπληρωτής Οικονομικός Επόπτης της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, καθώς και το μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Σκύδρας, ο κ. Χατζηβασιλειάδης Χρήστος.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση και ζωντανή μουσική που απόλαυσαν όλοι οι καλεσμένοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ