Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΑ

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας πρόκειται να πραγματοποιήσει εκδρομή στην πανέμορφη Πράγα από 16 έως 21 Ιουλίου 2020, με αφορμή τη συμμετοχή της σε διεθνές φεστιβάλ χορού.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

· 15 Ιουλίου Τετάρτη : Αναχώρηση αργά το βράδυ της Τετάρτης για την 1η διανυκτέρευση, την Βουδαπέστη.
· 16 Ιουλίου Πέμπτη: Άφιξη το μεσημέρι στο ξενοδοχείο. Επίσκεψη στην Πλατεία των Ηρώων και το Κάστρο της Βούδας. Βόλτα στην αλυσιδωτή γέφυρα και τον φανταστικό Προμαχώνα των Ψαράδων.
· 17 Ιουλίου Παρασκευή : Αναχώρηση πολύ νωρίς το πρωί για Πράγα. Άφιξη στην Πράγα το μεσημέρι. Τακτοποίηση και μοίρασμα στα δωμάτια, γνωριμία με τους διοργανωτές του φεστιβάλ. Βραδινό, βόλτα στο κέντρο της Πράγας. Περπάτημα στην πέτρινη γέφυρα του Καρόλου με την εντυπωσιακή θέα του Κάστρου της Πράγας.
· 18 Ιουλίου Σάββατο: Πρωινό και επίσκεψη στα πιο διάσημα αξιοθέατα της Πράγας (Κάστρο της Πράγας, Πλατεία παλιάς πόλης, Αστρονομικό ρολόι, Μεγαλύτεροι Ναοί της περιοχής). Παράσταση σε μία από τις μεγαλύτερες πλατείες της πόλης. Βραδινό, ελεύθερος χρόνος -έξοδος.
· 19 Ιουλίου Κυριακή: Πρωινό και επίσκεψη στα πιο διάσημα αξιοθέατα της Πράγας (Εθνικό Θέατρο, Mala Strana, Πύργος του Πετρίν, Παλαιά Συναγωγή, Ρουντολφίνουμ, Ναός Παναγίας του Τυν).Παράσταση σε μία από τις μεγαλύτερες πλατείες της πόλης – Gala concert, απονομή δώρων και διπλωμάτων συμμετοχής. Βραδινό, ελεύθερος χρόνος - έξοδος (Πλατεία Wenceslas).
· 20 Ιουλίου Δευτέρα: Πρωινό και αναχώρηση για την τρίτη πόλη διανυκτέρευσης πιθανόν το Νόβι Σαντ ή άλλη πόλη κατά τη διαδρομή. Άφιξη αργά το απόγευμα.
· 21 Ιουλίου Τρίτη : Αναχώρηση το πρωί για Βέροια.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στο ποσό των 300€. Προκαταβολή 50€ μέχρι 28/2 (τα υπόλοιπα μέχρι τέλη Μαΐου).
· Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται οι 5 διανυκτερεύσεις,
· Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πρωινό και βραδινό στην Πράγα
· Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πρωινό στις 2 ενδιάμεσες διανυκτερεύσεις
· Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά και οι μετακινήσεις στην Πράγα.
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν και να δουν από κοντά, «τη χρυσή πόλη» και «μητέρα των πόλεων» την Πράγα, αλλά και να επισκεφθούν το Παρίσι της ανατολής, την Βουδαπέστη, να δηλώσουν συμμετοχή και να δώσουν τη σχετική προκαταβολή μέχρι και την Παρασκευή 28/02.
Υπεύθυνοι επικοινωνίας : κ. Φωτιάδης Φιλοκτήμων τηλ. 6942701788, κ. Ιντζεβίδης Βαγγέλης τηλ.9684860096


. Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας


Τουμπουλίδης Νικόλαος Τογκουσίδου Ευαγγελί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ