Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΑΟΥΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΓΣΕΕ - Απαιτούμε γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ, με βάση το καταστατικό της

H ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ ανακοίνωσε συνέδριο - παρωδία για τις 25 του Φλεβάρη σε υπερπολυτελές ξενοδοχείο στο Καβούρι της Αττικής!
Ένα «συνέδριο» λίγων ωρών με διάρκεια τόσο-όσο χρειάζεται για να γεμίσει μία κάλπη, με συνοπτικές διαδικασίες που δεν προβλέπονται από κανένα καταστατικό σωματείου, με νόθους αντιπροσώπους και εργοδότες, υπό την “προστασία” της κυβέρνησης και την άμεση επέμβαση της, με την παρουσία των Μητσοτάκη και Χρυσοχοϊδη και κατασταλτικού μηχανισμού. Ένα συνέδριο για να εξασφαλίσουν τις «καρέκλες» τους, ένα συνέδριο που δεν πρόκειται να συζητήσει τα σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων και να οργανώσει τον αγώνα τους.

Από ό,τι φαίνεται η ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ τα έχει κάνει πλακάκια με την κυβέρνηση για να παίρνουν οι αντεργατικοί νόμοι χωρίς αντιδράσεις, χωρίς κινητοποιήσεις. Οι μεγάλες όμως απεργιακές συγκεντρώσεις στις 18 Φλεβάρη σε όλη τη χώρα ενάντια στο σχεδιασμό τους για Ασφαλιστικό, απέδειξαν ότι η προσπάθεια τους να επιβάλλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς δεν έχει καμία τύχη.
Απαιτούμε να γίνει γνήσιο συνέδριο, με βάση το καταστατικό της ΓΣΕΕ που αφορά τόσο τη νομιμοποίηση των συνέδρων όσο και τη χρονική διάρκεια του συνεδρίου, προκειμένου να τοποθετηθούν οι παρατάξεις, οι αντιπρόσωποι, να γίνει συζήτηση για τα ζητήματα που αφορούν τους εργαζόμενους και να αποφασίσουν με δημοκρατικές διαδικασίες. Να γίνει συνέδριο χωρίς νόθους αντιπροσώπους, εργοδότες, ΜΑΤ και κρατική βία! Τα συνέδρια των Συνδικάτων είναι υπόθεση των εργατών κι όχι των εισαγγελέων και των αφεντικών


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...