Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: 95 νέα κρούσματα, στην Ελλάδα - 32 οι νεκροί, 1061 συνολικά τα κρούσματα στη χώρα

95 νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν στη χώρα μας, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε 1061, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό Σωτήρης Τσιόδρας.
32 οι νεκροί στη χώρα από τη φονική επιδημία. Εξήλθαν 5 από ΜΕΘ σήμερα
Το πρωί του Σαββάτου ένας ακόμα νεκρός προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 70χρονο ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Καστοριάς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας είχε σοβαρό υποκείμενο νόσημα.
Νωρίτερα σήμερα, την επιμήκυνση της περιόδου που θα ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας ανακοίνωσε  ο Άδωνης Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή Τώρα Ό,τι Συμβαίνει του OPEN TV,. Ο υπουργός Ανάπτυξης σε ρόλο υφυπουργού  Πολιτικής Προστασίας... ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερα συγκριτικά με άλλες χώρες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.
Από την μεριά του ο κανονικός υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος μπορεί να απέρριψε ως «εικασίες» και τα σενάρια για παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ωστόσο διαμήνυσε πως εάν χρειαστεί, ενδεχομένως να ληφθούν και ακόμη πιο σκληρά μέτρα, εάν δηλαδή η διασπορά του ιού αυξηθεί δραματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ