Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: 95 νέα κρούσματα, στην Ελλάδα - 32 οι νεκροί, 1061 συνολικά τα κρούσματα στη χώρα

95 νέα κρούσματα κορονοϊού καταγράφηκαν στη χώρα μας, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό σε 1061, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό Σωτήρης Τσιόδρας.
32 οι νεκροί στη χώρα από τη φονική επιδημία. Εξήλθαν 5 από ΜΕΘ σήμερα
Το πρωί του Σαββάτου ένας ακόμα νεκρός προστέθηκε στη λίστα των θυμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 70χρονο ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Καστοριάς. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας είχε σοβαρό υποκείμενο νόσημα.
Νωρίτερα σήμερα, την επιμήκυνση της περιόδου που θα ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας ανακοίνωσε  ο Άδωνης Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή Τώρα Ό,τι Συμβαίνει του OPEN TV,. Ο υπουργός Ανάπτυξης σε ρόλο υφυπουργού  Πολιτικής Προστασίας... ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερα συγκριτικά με άλλες χώρες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.
Από την μεριά του ο κανονικός υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος μπορεί να απέρριψε ως «εικασίες» και τα σενάρια για παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας, ωστόσο διαμήνυσε πως εάν χρειαστεί, ενδεχομένως να ληφθούν και ακόμη πιο σκληρά μέτρα, εάν δηλαδή η διασπορά του ιού αυξηθεί δραματικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...