Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Η καραντίνα φέρνει τον... πελαργό: Αύξηση στα τεστ εγκυμοσύνης!   Η καραντίνα και ο κορωνοϊός φαίνεται πως θα οδηγήσουν σε αρκετά παιδιά. Τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί τα τεστ εγκυμοσύνης σε... 

Ηράκλειο και Φάρσαλα.

Τις τελευταίες βδομάδες που ο κόσμος αναγκαστικά μένει μέσα λόγω καραντίνας για τον κορωνοϊό, δεν είναι λίγοι όσοι τονίζουν πως αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα περισσότερες γεννήσεις τους επόμενους μήνες. Αν κρίνουμε από τα νούμερα στις αυξήσεις τεστ εγκυμοσύνης σε Ηράκλειο και Φάρσαλα, τότε δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα αυτό το σενάριο.

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, όπως αναφέρει το ekriti.gr, στα καταστήματα με φυσική παρουσία οι αυξήσεις υπολογίζονται ενδεικτικά σε ένα ποσοστό της τάξης του 3-5% , ενώ στα φαρμακεία που διατηρούν και e-shop παρουσιάζονται αυξήσεις ακόμα και της τάξης του 20%.

Επίσης μεγάλη αύξηση υπάρχει και στις βαφές μαλλιών και καλλυντικά, καθώς είναι γνωστό πως έχουν κλείσει τα κομμωτήρια. Η αύξηση στα συγκεκριμένα προϊόντα φτάνει μέχρι και το 50%.

Αύξηση στα τεστ εγκυμοσύνης παρατηρείται και στα Φάρσαλα η οποία όπως αναφέρει και το ifarsala.gr, είναι μικρή αλλά σταδιακή κυρίως σε νέα ζευγάρια που μένουν σπίτι λόγω της καραντίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ