Σάββατο 23 Μαΐου 2020

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΠΑ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Δημόσια Συγχαρητήρια Επιστολή


Θα ήθελα κι εγώ με την σειρά μου να δώσω συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα βόλεϊ του Φιλίππου Βέροιας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του β΄ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και την συνακόλουθη άνοδο στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία , αυτήν της Volleyleague για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος .


Ιδιαίτερο «παράσημο» για την ανδρική ομάδα Volley της πόλης μας, αποτελεί το γεγονός ότι κατάφερε να αναδειχθεί πρωταθλήτρια μαθηματικά πριν την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος , λόγω του ιού covid -19 , καταδεικνύοντας ότι άξιζε την άνοδο πέραν από κάθε αμφιβολία , καθώς την κατέκτησε αδιαμφισβήτητα στο «παρκέ».

Η συγκεκριμένη επιτυχία , γνωρίζω προσωπικά , ότι αποτελεί μεγάλη χαρά για όλους τους ανθρώπους του βόλεϊ , πρώην παίχτες και παράγοντες , που αγωνίστηκαν στο παρελθόν εντός κι εκτός γηπέδου , προκειμένου η ομάδα να αγωνιστεί στην επαγγελματική κατηγορία. Οι άνθρωποι αυτοί αν κι έφτασαν πολύ κοντά, στο τέλος δεν γεύτηκαν δυστυχώς την χαρά αυτή. Η τωρινή ομάδα δικαίωσε τις προσδοκίες και ικανοποίησε τις επιθυμίες όλων , σκορπώντας μόνο χαρά.

Εύχομαι οι επιτυχίες του τμήματος να συνεχίσουν να έρχονται στον ίδιο αμείωτο ρυθμό και στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

Με τιμή

Κορωνάς Θεόφιλος

Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολλαπλής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) του Δ. Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...