Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Βέροια: Σκοτώθηκε 34χρονος που έφυγε σε γκρεμό στην Καστανιά

Τραγικό τέλος είχε η βόλτα στην Παναγία Σουμελά  για τον 34χρονο Παύλο Κιζιριδη την Κυριακή το πρωί 7 Ιουνίου. Συμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ενώ επέστρεφε από την Καστανιά προς Βέροια, όπως συνήθιζε να ανεβαίνει για να ανάβει ένα κεράκι στην Παναγία, για αδιευκρίνιστους λόγους έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έφυγε στον γκρεμό, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.


Υπήρξε κινητοποίηση της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Βέροιας που κατάφερε να ανασύρει την σορό του, στην οποία θα διενεργηθεί νεκροψία. Στο σημείο μετέβη πραγματογνώμονας για να εξακριβωθούν τα αίτια του δυστυχήματος, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν συμπεράσματα. Αναμένεται την Τρίτη ή Τετάρτη να ανασύρουν συνεργεία και το αυτοκίνητο για να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας.
Ο Παύλος ήταν γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Βέροιας, αφού εργαζόταν στην επιχείρηση ψητοπωλείο "Γιάννης" στο κατάστημα της Βενιζέλου και η είδηση έπεσε σαν βόμβα και έχει παγώσει την κοινωνία της Βέροιας.
Η κηδεία του άτυχου Παύλου σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει την Τρίτη το απόγευμα, ενω η επιχείρηση που εργαζόταν θα παραμείνει κλειστή μέχρι και την Τρίτη λόγω πένθους.

ΠΗΓΗ  https://www.laosnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ