Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020

Η ΑΣΕ - ΠΑΜΕ Ημαθίας για την καταγγελία της Ένωσης Γονέων Νάουσας

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΠΑΜΕ) ΗΜΑΘΙΑΣ στηρίζει απόλυτα την ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Ημαθίας, σχετικά με την πρωτοφανή καταγγελία της Ένωσης Γονέων Νάουσας, για τον τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος των Θρησκευτικών και την απαράδεκτη κλήτευση για ένορκη κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα Νάουσας, των Διευθυντών Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Νάουσας.

Θεωρούμε ότι τέτοιες ενέργειες, που στοχεύουν στον  εκφοβισμό των συναδέλφων και την ποινικοποίηση της σχολικής ζωής, δεν έχουν καμιά θέση στο χώρο της Εκπαίδευσης. Για ό,τι αφορά τις εκπαιδευτικές διαδικασίες τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, λογοδοτούν και κρίνονται μόνο από τα όργανα της εκπαίδευσης.

Καλούμε το Υπουργείο να παρέμβει άμεσα και να σταματήσει τέτοιου είδους ενέργειες.

Καλούμε και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και τα Εκπαιδευτικά Σωματεία να καταδικάσουν κάθε προσπάθεια εκφοβισμού των εκπαιδευτικών και παρέμβασης στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Βέροια, 1/7/2020

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ (ΠΑΜΕ) ΗΜΑΘΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...