Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» καλεί τους αγρότες τις αγρότισσες και τους κτηνοτρόφους στο συλλαλητήριο την Τρίτη 13 Οκτωβρίου ώρα 11 το πρωί στην πλατεία Καρατάσου στη Νάουσα.

 


Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» καλεί τους αγρότες τις αγρότισσες και τους κτηνοτρόφους στο συλλαλητήριο την Τρίτη 13 Οκτωβρίου ώρα 11 το πρωί στην πλατεία Καρατάσου στη Νάουσα.

Οι Αγρότες και κτηνοτρόφοι οι άνθρωποι της υπαίθρου βρισκόμαστε εκτεθειμένοι στο νέο κύμα της πανδημίας, αλλά και στην αδιαφορία της κυβέρνησης να πάρει ουσιαστικά μέτρα προστασίας και θωράκισης της δημόσιας υγείας, αλλά και του εισοδήματός μας.

Ανησυχούμε για την προστασία των παιδιών μας στα σχολεία, για την ασφαλή μεταφορά τους, για τον άμεσο κίνδυνο μόλυνσης όλων.

Καταγγέλλουμε τον αυταρχισμό και την καταστολή της κυβέρνησης ενάντια σε υγειονομικούς, μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.

Καταγγέλλουμε, επίσης, την πολιτική της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για τον εμπαιγμό σε βάρος των αγροτών και κτηνοτρόφων που έχουν πληγεί από τα φυσικά φαινόμενα και τα περιοριστικά μέτρα λόγω του κορονοΐου, για τις πολύμηνες καθυστερήσεις των αποζημιώσεων.

Η Κυβέρνηση βάζει πλάτη στους εμπόρους, βιομήχανους μεταποίησης, να παίρνουν τα προϊόντα μας κοψοχρονιά και να τα πουλάνε πανάκριβα σε βάρος της λαϊκής κατανάλωσης.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την υγεία μας, τη μόρφωση των παιδιών μας, το εισόδημά μας.

Κατεβαίνουμε στους δρόμους μαζί με τους εργαζόμενους απαιτώντας:

- Εδώ και τώρα γιατρούς σε όλα τα χωριά. Σε καθημερινή βάση να λειτουργήσουν τα αγροτικά ιατρεία.

- Προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού και μηχανολογικό εξοπλισμό για τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας.

- Μέτρα για την προστασία των παιδιών μας στα σχολεία.

- 15 μαθητές το ανώτατο όριο σε κάθε τμήμα

- Μαζικές προσλήψεις εκπαιδευτικών και προσωπικού καθαριότητας.

- Να αποζημιωθούν άμεσα από τον ΕΛΓΑ οι παραγωγοί που υπέστησαν ζημιές από όλα τα φυσικά φαινόμενα.

- Να αποζημιωθούν άμεσα από το κράτος οι παραγωγοί λαϊκών αγορών και οι κτηνοτρόφοι λόγω των περιοριστικών μέτρων.

- Κατώτατες εγγυημένες τιμές στα αγροτικά προϊόντα που να καλύπτουν το κόστος παραγωγής και να αφήνουν εισόδημα που θα επιτρέπει να ζήσουμε και να συνεχίσουμε να παράγουμε.

Παίρνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και την ευθύνη που μας αναλογεί για την πανδημία δεν σημαίνει ότι θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να παίρνει σειρά αντιλαϊκών αποφάσεων

ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ την Τρίτη 13 Οκτωβρίου ώρα 11 το πρωί στην πλατεία Καρατάσου στη Νάουσα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ