Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Κοζάνη - Οργή του εμπορικού κόσμου της πόλης. λαμβάνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς

 


 


Σκληρή ανακοίνωση με την οποία κάνει λόγο για οργή του εμπορικού κόσμου της πόλης, εξέδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης.

Όπως αναφέρει διεκδικεί άμεση οικονομική ενίσχυση σε όλες τις εμπορικές επιχειρήσεις και αποζημίωση όλων των εργαζομένων και εργοδοτών καθώς και αναστολή όλων των πληρωμών με μετακύλισή τους τουλάχιστον μετά από 6 μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:  «Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Για άλλη μια φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια απόφαση που λήφθηκε για εμάς αλλά χωρίς εμάς. Ως Εμπορικός σύλλογος, από το άνοιγμα των καταστημάτων στις 11 Μαίου, προσπαθήσαμε να είμαστε κοντά σε όλους τους συναδέλφους και επιτύχαμε τον στόχο μας΄ κρατήσαμε την αγορά όρθια ενώ δεν έλειψε από κανέναν μας η ευθύνη για τη δημόσια υγεία. Τα καταστήματα λειτούργησαν από την πρώτη στιγμή τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας χωρίς να βεβαιωθεί καμία παράβαση.

Φτάσαμε όμως στη σημερινή ημέρα και μία απόφαση που δικαιολογημένα έχει προκαλέσει την οργή όλου του εμπορικού κόσμου. Από αύριο 16-10-2020 έως και τις 29-10-2020 τα καταστήματα του λιανεμπορίου θα είναι ΚΛΕΙΣΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ