Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ένα συνονθύλευμα ιδεοληπτών και τυχοδιωκτών που μεταπήδησαν από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω καρέκλας χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης, που επισκέφθηκε την Ημαθία.

Ένα συνονθύλευμα ιδεοληπτών και τυχοδιωκτών που μεταπήδησαν από το ΠΑΣΟΚ στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω καρέκλας χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο γραμματέας της ΚΠΕ ΠΑΣΟΚ Στέφανος Ξεκαλάκης, που επισκέφθηκε την Ημαθία. «Έστω και λίγο σάπιο αν βάλεις στο νέο, είναι βέβαιο ότι θα σαπίσει. Εμείς απευθυνόμαστε στην πλατιά μάζα των υγιών δημοκρατικών δυνάμεων και προσπαθούμε να
διαμορφώσουμε τον πολιτικό μας χώρο. Όλοι χωράνε, εκτός από τους καιροσκόπους, τους τυχοδιώκτες και τους λάτρες της καρέκλας, όπως ο κ. Τσίπρας» τόνισε ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε στο δημαρχείο Βέροιας το απόγευμα της Τετάρτης.
Απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Ξεκαλάκης μεταξύ άλλων σημείωσε:
Για τα κόκκινα δάνεια: «Έχουμε διαμορφώσει μια πρόταση που αφορά τα στεγαστικά δάνεια και θα ακολουθήσει μια πρόταση για τα επιχειρηματικά δάνεια. Πρέπει οι Έλληνες πολίτες να έχουν την ίδια δυνατότητα με τα ξένα Founds να αγοράσουν τα δάνειά τους».
Για τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ: «Μας απασχολεί το ότι ο κόσμος δεν γυρίζει πίσω και όλο και περισσότερο γυρνάει την πλάτη στην πολιτική. Είναι πρόβλημα για τη δημοκρατία και πρέπει να το απαντήσουμε. Αυτό δεν θα γίνει μέσα από έωλες υποσχέσεις αλλά μέσα από πρωτοβουλίες όπως αυτές με τα κόκκινα δάνεια. Θέλουμε να ενώσουμε τη βάση, να φέρουμε πίσω αποστασιοποιημένους πολίτες».
Για τη συνεργασία με τη ΝΔ: «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Δοκιμάσαμε πολλά σχήματα, ντρεπόμαστε μάλιστα για τη συνεργασία με το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη. Η πολιτική απέχθεια για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι επειδή είναι ένα κόμμα αναξιόπιστο».
Επισκέψεις έγιναν επίσης στο Vaeni, στο Επιμελητήριο, με τους Νέους Αγρότες, τον Αγροτικό Σύλλογο και τον δήμαρχο Βέροιας.
 http://www.laos-epea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ