Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος σήμερα το βράδυ, παραπέμπουν ομόφωνα το θέμα του εργοστασίου βιολιπασμάτων στα κεντρικά όργανα του ΔήμουΜε ένα και μοναδικό θέμα συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Πλατέος.
Το θέμα είχε να κάνει με την εταιρία η οποία βρίσκεται εγκατεστημένη έξω από το Πλατύ, βόρεια, και η οποία εδώ και πολύ καιρό δημιουργεί πρόβλημα με τη λειτουργία της, αφού οι οσμές που βγαίνουν από αυτή είναι πλέον ανυπόφορες.
Με το θέμα αυτό η "Περισκόπηση" ασχολήθηκε πολλές φορές το τελευταίο διάστημα (από τις αρχές του έτους και μετά) και το ανέδειξε, αφού το πρόβλημα ήταν από την αρχή του σοβαρό.
Το συμβούλιο αποφάσισε σήμερα ομόφωνα να αποσταλούν όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεση του στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής και να ζητήσει το θέμα να συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού όποια ενέργεια και να έκανε δεν βρήκε την κατάλληλη ανταπόκριση (και φυσικά το πρόβλημα δεν λύθηκε και στην ουσία εντείνεται, όσο αλλάζουν και οι καιρικές συνθήκες - ενώ όπως πληροφορηθήκαμε η εταιρία για μεγάλο διάστημα δεν λειτουργούσε πλήρως ενώ τώρα ετοιμάζεται να λειτουργήσει κανονικά, γεγονός το οποίο θα εντείνει το πρόβλημα).
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα έγγραφα Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ 
http://periskopisi.blogspot.com/2011/09/blog-post_2542.html#moreΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ