Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

Ανοιχτή Πρόσκληση για τη διεξαγωγή εκλογών του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ»

 


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κοινωνικής Παρέμβασης «ΕΡΑΣΜΟΣ» προκηρύσσει Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και της νέας Ελεγκτικής Επιτροπής του Σωματείου. Προς τον σκοπό αυτό καλεί τα μέλη του να προσέλθουν σε εκλογική – απολογιστική Γενική Συνέλευση που θα γίνει κατά τα προβλεπόμενα άρθρα του Σωματείου του ισχύοντος Καταστατικού το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 στην αίθουσα του 1ου Ορόφου των γραφείων μας επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 17 στη Βέροια. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021 την ίδια ώρα (11:00) και στον ίδιο χώρο.
Θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Απολογισμός ενημερωτικού, επιμορφωτικού, επιστημονικού και κοινωνικού έργου του Συλλόγου.
2. Οικονομικός  Απολογισμός.
3. Προτάσεις προγραμματισμού δράσεων.
Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί τα μέλη του Συλλόγου να προσέλθουν στη Συνέλευση και να συμμετάσχουν ενεργά για να διαμορφώσουν από κοινού το μέλλον του Συλλόγου.
Όσοι επιθυμούν να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους για εκλογή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα πρέπει να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Συλλόγου επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου 17 στη Βέροια έως την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021.

Με τιμή για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
Γεωργία Φωστηροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...