Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Απιθανες χρήσεις της πατάτας που ίσως δεν γνωριζετε.Γυαλιζει μεχρι και παπουτσια!!


Οι πατάτες βρίσκονται σχεδόν σε κάθε σπίτι αφού αποτελούν μέρος πολλών γευμάτων. Μαγειρεύονται με διάφορους τρόπους και αποτελούν συχνά μια εύκολη λύση για φαγητό.
Ωστόσο, μπορούν να αξιοποιηθούν κι αλλιώς και... 
να δώσουν λύσεις σε πολλά καθημερινά μικροπροβλήματα. Δείτε μερικές χρήσεις της...   

Καθαρίζει τα ασημικά
Αν τα ασημικά σας έχουν μαυρίσει από τον καιρό μπορείτε να βράσετε μερικές πατάτες και μόλις λιώσουν για τα καλά να τα τρίψετε. Αφού τα τρίψετε θα γυαλίσουν ως δια μαγείας χωρίς κόπο και έξοδα. 

Δίνει λύση αν το φαγητό σας είναι πολύ αλμυρό

Αν ξεχαστήκατε και σας έπεσε λίγο παραπάνω αλάτι στο φαγητό μην ταράζεστε, καθώς η πατάτα θα σας δώσει τη λύση. Κόψτε μερικά κομμάτια ωμής πατάτας σε μορφή κύβου και ρίξτε τα στο φαγητό. Τα κομμάτια πατάτας θα απορροφήσουν το περιττό αλάτι. 

Γυαλίζει τα παπούτσια

Αν τα δερμάτινα παπούτσια σας είναι θαμπά και σκονισμένα μπορείτε να τα γυαλίσετε με μια πατάτα. Κόψτε την πατάτα στη μέση και απλά τρίψτε την στα δερμάτινα παπούτσια σας, μέχρι να γυαλίσουν. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό και επαγγελματικό, καθώς θα μοιάζουν σαν να τα γυαλίσατε με βερνίκι παπουτσιών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...