Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018

Δελτίο Τύπου Αγιασμού της ΕΜΕ Ημαθίας.

Με αφορμή τον αγιασμό που τελέστηκε στα γραφεία της ΕΜΕ Ημαθίας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονα, ο οποίος είναι πολύτιμος αρωγός μας σε κάθε μας δράση και προσπάθεια και μας προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του. Εμείς με τη σειρά μας στηρίζουμε την προσπάθεια της
Εκκλησίας μέσω του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Μητροπόλεως.
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο της πόλης μας κ.Κώστα Βοργιατζίδη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γιώργο Σοφιανίδη οι οποίοι με τη σειρά τους στηρίζουν το παράρτημα της ΕΜΕ Ημαθίας σε κάθε του δραστηριότητα.
Όπως επίσης και τους δημοσιογράφους της πόλης μας οι οποίοι άοκνα καλύπτουν κάθε μας εκδήλωση.
Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που θυσίασαν τον ελεύθερο χρόνο τους για να διδάξουν , να επιτηρήσουν αλλά και να συμμετέχουν σε επιτροπές θεματοδοσίας.
Το Παράρτημα Ημαθίας τη χρονιά που μας πέρασε είχε μια πλούσια δράση : ημερίδες με αξιόλογους ομιλητές , παρουσιάσεις βιβλίων , μαθήματα προετοιμασίας και τους διαγωνισμούς της ΕΜΕ. Φέτος ξεκινά ένας νέος κύκλος δράσεων και ζητάμε απο όλους εσάς να τις πλαισιώσετε.
Ευχόμαστε σε όλους μια καλή δημιουργική χρονιά με υγεία δύναμη και αντοχή για σας και τις οικογένειές σας.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή
του Παραρτήματος Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας
Η Πρόεδρος Χαρίκλεια Σαραφοπούλου Η Γενική Γραμματέας Αλεξάνδρα Στυλιανίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ

Oι πιο επικίνδυνες τροφές του κόσμου.

  Σ’ αυτό τον κόσμο δεν υπάρχουν μόνο γευστικά πιάτα και νόστιμα φαγητά, αλλά και τροφές που μπορούν να μας κάνουν κακό και πρέπει να τις ...