Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Υποδοχή νέου έτους στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη.

Υποδοχή του νέου χρόνου στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη, με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, να ευλογεί και να κόβει την καθιερωμένη βασιλόπιτα.
Οι πολιτικές αρχές του τόπου μας, οι επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος πολιτών, μέσα σε γιορτινό κλίμα, αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος, ενώ έκπληξη στους παρευρισκόμενους επεφύλαξε ο σύλλογος Δασκιωτών με την επίσκεψή του στο γραφείο.


Την εκδήλωση με οικοδεσπότη τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων, ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Αντωνίου εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Βεσυρόπουλος εκπροσωπώντας την αξιωματική αντιπολίτευση, ο Δήμαρχος Βέροιας κ. Βοργιαζίδης, ο Διοικητής της Ι Μεραρχίας Στρατηγός κ. Δεμέστιχας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας κ. Σιμούλης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής κ. Παλαμούτης, ο Διοικητής της σχολής Μετεκπαίδευσης και επιμόρφωσης Β. Ελλάδος κ. Κούγκας, η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Καρατζιούλα, η τέως βουλευτής και αντινομάρχης Ημαθίας κ. Μπατσαρά, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Εμμανουηλίδης, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ημαθίας κ.Φ Καραβασιλης
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ