Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Ανακοινωση συνδυασμου Δύναμη Ανατροπής Νέα Σελίδα.του Υποψηφιου Δημαρχου Αλεξανδρειας Μιχαλη Χαλκιδη

Δύναμη Ανατροπής
Νέα Σελίδα.
                  Δελτίο τύπου.     
                                  Αλεξάνδρεια 6/3/2019
Από το πρωί γράφεται  σε ιστοσελίδα   του τόπου μας και "σέρνεται" στα πολιτικά στέκια και όχι μόνο, ότι υπήρξε "διάλογος εκπροσώπων" των παρατάξεων Ναλμπάντη-Πανταζόπουλου, με θέμα την εισήγηση προς το πρόσωπό μου, απόσυρσης από την εκλογική κούρσα, έναντι οικονομικού ανταλλάγματος.


Αντιλαμβάνεστε ότι το γεγονός έχει και δικαστικές προεκτάσεις πέραν των πολιτικών.Περιμένω άμεσα οι επικεφαλής των παρατάξεων να διαψεύσουν κατηγορηματικά τη συμμετοχή σε τέτοια σκεπτικά. Ακολούθως να ζητήσουν ενημέρωση από τον συντάκτη του δημοσιεύματος για τις "πηγές" που τον ενημέρωσαν και φυσικά να αποπέμψουν τους χυδαίους συνοδοιπόρους τους.

Σε κάθε περίπτωση όμως, πέραν της πολιτικής αντιπαράθεσης οφείλουμε όλοι και σε ότι μας αφορά το τηρούμε ως κόρην οφθαλμού,  να κρατήσουμε την πολιτική αντιπαράθεση στα επίπεδα του γόνιμου δημοκρατικού διαλόγου, επ ωφελεία του Δήμου μας.

Εν αναμονή...

Μιχάλης Χαλκίδης 
Υποψήφιος Δήμαρχος 
Δήμου Αλεξάνδρειας

2 σχόλια:

  1. Μηχαλη να ασχολείστε πρώτα με το μεγαλο πρόβλημα του τόπου μας που είναι το Ροδάκινο και μετά όλα τα υπόλοιπα. Θέλουμε να Λιτουργεισουν οι Αγροτικοί Συνεταιρισμοι και οι Ενοσεις Αγροτικών Συνεταιρισμων και βάλτε Διαχειριστές τους Δημοτικούς Συμβούλους αφού όλοι είναι άξιοι και Μορφωμένοι για να δουλεψουν για τους αγρότες της Ημαθίας έτσι θα Ζωντανέψει ο Δήμος Αλεξάνδρειας και όλοι οι υπόλοιποι Δήμοι του Νομού Ημαθίας. Κάντε ένα καλό και θα είστε Δήμαρχοι για όλη σας τη Ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μηχαλη αν πάρουμε τις τιμές της Ιταλίας τα παιδιά μας θα μηνουν στα χωριά μας και θα δουλεύουν τα χωράφια και θα καλειεργουν ροδακινα και έτσι θα είμαστε όλοι μαζί και Χαρούμενα. Αλλιώς Μηχαλη θα μας Μεταναστευσουν και θα Γεράσουμε με τους Αλβανούς μόνοι χορις Εγγόνια. ΜΗΧΑΛΗ μην μαλώνετε σε ένα καζάνι βράζουμε όλοι οι Ημαθιοτες και όλοι θέλουν Δουλειά και όχι Ανεργία και εμείς οι ροδακινοπαραγωγοι θέλουμε τιμές Καλές γιατί κουραστικαμε να δουλεύουμε εμείς και να τρώνε όλοι εκτός από εμάς που το Παράγουμε θέλουμε να είμαστε όλοι Αγαπημένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ