Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΛΑΜΠΙΔΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ.ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.

Η γνωστή αρχιτέκτων Λαμπίδου Εμμανουέλα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ανεξάρτητο, υπερκομματικό συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Παπαγιάννη. Η κα. Λαμπίδου είναι 24 ετών, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια. Είναι αριστούχος απόφοιτη της Πολυτεχνικής Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά και ασχολείται
ενεργά με τον αθλητισμό και τον χορό. Κόρη του γνωστού Αρχιτέκτονα Λαμπίδη Γιάννη, επί χρόνια προέδρου του Συλλόγου Μηχανικών, και με έντονη δράση στα κοινά, ειδικού συνεργάτη του πρώην Αντιπειφερειάρχη Κ. Καραπαναγιωτίδη.
Η Εμμανουέλα Λαμπίδου, σε δήλωσή της τόνισε: «Επιθυμώ έναν Δήμο Βέροιας ζωντανό, με ίσες ευκαιρίες για όλους. Μία πόλη που δεν θα «διώχνει» τους συνομήλικούς μου, οι οποίοι αναγκάζονται να φεύγουν για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Η αλλαγή μπορεί και πρέπει να ξεκινήσει σε Τοπικό επίπεδο. Οφείλουμε να παλέψουμε, φέρνοντας νέες ιδέες και προοπτικές ανάπτυξης. Η πόλη μας έχει πολλές ομορφιές και δυνατότητες, στο χέρι μας είναι το πώς θα τις αξιοποιήσουμε. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα!»
Λίγα λόγια για το τι σημαίνει για εμένα πολιτική και ο λόγος που αποφάσισα να κατέβω ως δημοτική σύμβουλος με τον κ. Παπαγιάννη στο συνδυασμό "Δικαίωμα για νέα Βέροια".
Η αγανάκτηση, όσον αφορά τα κόμματα και τις πολιτικές τους αποφάσεις, υπάρχει κ όλο κ φουντώνει.. αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να αφήσουμε τον Δήμο μας έρμαιο στα χέρια τους!

Θα μου πουν πολλοί... Μα εσύ δεν είσαι πολιτικός, τι σε νοιάζει; δεν πρέπει να ασχολείσαι...
Κύριοι/ες μου, η πολιτική δεν είναι επάγγελμα! Δεν περιμένουμε να πάρουμε από αυτήν, αλλά να δώσουμε! Κάπου εδώ χάνεται και το νόημα του όρου...
Ασχολούμαι ως μέλος της κοινωνίας στην οποία γεννήθηκα, ζω και εργάζομαι
-γιατί βλέπω την πόλη μου να μαραζώνει... και τι κάνω εγώ γι'αυτό; Πώς αντιδρώ;
-Η απαξίωση είναι το χειρότερο που μπορούμε να κάνουμε!
... γιατί μπορεί εμείς να μη θέλουμε να ασχοληθούμε με την πολιτική αλλά αυτή ασχολείται με τις δικές μας ζωές!
Δεν φταίνε μόνο αυτοί που μας κυβερνάνε. Δεν διώχνουν μόνο αυτοί τα παιδιά στο εξωτερικο! Φταίμε κ εμείς που τους δίνουμε το δικαίωμα με την ψήφο μας!
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑΣ ΛΑΜΠΙΔΟΥ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ