Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Ο Πολυχρόνης Δαμιανίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Ο Πολυχρόνης Δαμιανίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.
Ο γνωστός επιχειρηματίας Πολυχρόνης (Χρόνης) Δαμιανίδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια". Ο κος. Δαμιανίδης γεννήθηκε στη Βέροια. Κατάγεται από την Πατρίδα, όπου κι κατοικεί. Γέννημα- θρέμμα αγροτικής οικογένειας. Αποφοίτησε από το Ινστιτούτο Διερμηνείας του Μονάχου με εξειδίκευση στους κλάδους εφαρμοσμένων ξένων γλωσσών στη διοίκηση
και το εμπόριο. Απόφοιτος Οικονομικής- λογιστικής Σχολής. Εμπορεύεται αγροτικά προϊόντα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διετέλεσε επί έτη διαχειριστής του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φυτειάς, Πρόεδρος του Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Πατρίδας "Θύελλα" και ιδρυτής και πρόεδρος του Συλλόγου θεαματικών περιστεριών. Ιδρυτικό μέλος του πατριωτικού ΠΑΣΟΚ Ημαθίας. Μετέπειτα στέλεχος και υποψήφιος ευρωβουλευτής και βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων. Αρθρογραφεί σε πολιτικές και αθλητικές εφημερίδες και μέσα ενημέρωσης της Ημαθίας και των Αθηνών. Ομιλεί δύο ξένες γλώσσες.
Σε δήλωσή του ο Πολυχρόνης Δαμιανίδης τόνισε: "Ο Δήμος Βέροιας αξίζει περισσότερα. Στις δημοτικές εκλογές αλλάζουμε σελίδα. Επιλέγουμε την αλλαγή που χρειάζεται ο τόπος μας, άξιους,αποτελεσματικούς, έντιμους,πετυχημένους στην δουλειά τους ηγέτες. Δίνουμε στην παράταξη "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΝΕΑ ΒΕΡΟΙΑ" την δυνατότητα να δώσει στο Δήμο Βέροιας το κύρος και την προοπτική που μας αξίζει. Ψηφίζουμε πρόσωπα νέα, έντιμα, άφθαρτα και ικανά. Ψηφίζουμε το συνδυασμού "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" και τον υποψήφιο Δήμαρχο, εξαίρετο νομικό, με σπουδές στο εξωτερικό, οικογενειάρχη και καθηγητή Πανεπιστημίου Ιωάννη Παπαγιάννη. Ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα".
ΣΥΝΕΝΤΥΞΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ