Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Σχολιο - ΞΑΝΑριχνει το γαντι για Δημοσιο διαλογο προς τους υπολοιπους υποψηφιους Δημαρχους ο Υποψηφιος Δημαρχος Βεροιας Γιαννης Παπαγιαννης.Αραγε θα τολμησουν να το σηκωσουν...η θα συνεχισουν τον παραλληλο μονολογο τους.

ΞΑΝΑριχνει το γαντι προς τους υπολοιπους υποψηφιους Δημαρχους ο Υποψηφιος Δημαρχος Βεροιας Γιαννης Παπαγιαννης με προσφατη ανακοινωση καλεσμα για δημοσιο διαλογο κατι που ειχε προτεινει και πριν 2 μηνες αλλα δεν βρηκε ανταποκριση απο τους υπολοιπους υποψηφιους.Οπως αναφερει χαρακτιριστικα
"Στο πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού που οφείλει να διέπει μια έντιμη προεκλογική εκστρατεία, επαναλαμβάνω το κάλεσμα που είχα απευθύνει προ καιρού σε όλους τους υποψήφιους δημάρχους Βέροιας να συμμετάσχουμε σε μια ανοιχτή, δημόσια συζήτηση. Θεωρώ πως λιγότερες από σαράντα ημέρες πριν τις εκλογές, οι δημότες μας πρέπει να ακούσουν τις θέσεις μας, το πρόγραμμα μας, στο πλαίσιο ενός έντιμου, ειλικρινούς,
ζωντανού διαλόγου, με όρους που πιστεύω πως μπορούμε να συμφωνήσουμε. Η πρόταση αυτή που κατέθεσα στις αρχές Φεβρουαρίου δεν έτυχε θετικής αποδοχής, οι ανθυποψήφιοι μου δεν μπήκαν καν στον κόπο να απαντήσουν.
Την επαναλαμβάνω λοιπόν τώρα, επειδή ακριβώς πιστεύω πως πρέπει όλοι μας να αναλάβουμε τις ευθύνες μας απέναντι στους δημότες, τη ψήφο των οποίων διεκδικούμε. 
Άλλωστε με δεδομένο πως ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα  βιώσαμε τον απόλυτο εκφυλισμό της πολιτικής ζωής στη Βέροια, με το δήμαρχο και άλλα πολιτικά τέκνα της πρώην δημάρχου να είναι εγκλωβισμένοι σε ένα φαύλο κύκλο μηνύσεων και αλληλοκατηγοριών, η διοργάνωση αυτού του ντιμπέιτ θα σήμαινε ενδεχομένως κάτι ελπιδοφόρο για την επόμενη ημέρα του δήμου που επιβάλλει συνεργασίες. 
Περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις απαντήσεις όλων. Να δούμε ποιοι θα δεχτούν το διάλογο και ποιοί θα αρχίσουν το κρυφτό..." 

ΣΧΟΛΙΟ
Αναμενουμε λοιπον με ενδιαφερον αν θα αποδεκτουν αυτην την προσκληση του κυριου Παπαγιαννη που δειχνει οτι δεν φοβάται τον δημοσιο διαλογο αλλωστε αυτο ειναι η ουσια της δημοκρατιας να ακουσουν και να συγκρίνουν οι Δημοτες τις θεσεις τα προγραμματα αλλα και την δυναμικη προσωπικότητα του αυριανου Δημαρχου.Οι μονόλογοι οι πυλωνες οι αξονες και ολα αυτα τα ωραια σε ακροατήρια με προστατευμένο περιβάλλον ειναι ωραια αλλα δεν πειθουν τον λιγο ψαγμενο ψηφοφόρο που δεν κοιταζει μονο και δεν ψηφίζει με κριτήριο κάποια συγγένεια η φιλια η υποχρέωση η καποιο ρουσφετι.Ολα αυτα ειναι τα αρνητικα οι παθογένειες που φρενάρουν την ανάπτυξη και την φυγη προς τα εμπρος για τον Δημο μας.Ο Γιαννης Παπαγιαννης τολμάει και παει πολλα βηματα εμπρος για το καλο του Δημου της Βεροιας και των Δημοτων με ενα απολύτως ρεαλιστικο προγραμμα οπως το εχουμε διαβασει.Και να δουμε τελικα αν καποιοι συνεχιζουν να πιστευουν οτι οι ψηφοφοροι τρωνε αμασητα ολα αυτα που ακουνε η οχι συνεχιζοντας τους παραλληλους μονολογους τους
Μ.Γ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ