Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Γκυρίνης - "Στην έγκριση της χρηματοδότησης για τη δημιουργία “Κέντρου Ανοιχτού Εμπορίου” (open mall) στην Αλεξάνδρεια προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών.

"Στην έγκριση της χρηματοδότησης για τη δημιουργία “Κέντρου Ανοιχτού Εμπορίου” (open mall) στην Αλεξάνδρεια προχώρησε το υπουργείο Οικονομικών.

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας ήταν μεταξύ των Δήμων που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για συμμετοχή στη συγκεκριμένη δράση και σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξάνδρειας (συνδικαιούχο στο πρόγραμμα) είχε καταθέσει πρόταση για δημιουργία “Κέντρου Ανοιχτού
Εμπορίου” στην Αλεξάνδρεια. Ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται στα 1.873.342,81 ευρώ.

Η έγκριση του συγκεκριμένου έργου αποτελεί μια ακόμη επιβεβαίωση ότι η διοίκηση του Π. Γκυρίνη και η “Ώρα Ευθύνης” ως δημοτική παράταξη προχωρούν αποκλειστικά και μόνο με σταθερά βήματα προς την ανάπτυξη του τόπου, με σκληρή δουλειά και προγραμματισμό.

Όμως, η έγκριση του συγκεκριμένου έργου όπως και πολλών άλλων έργων είναι και μια απάντηση σε όσους κινδυνολογούν, ψεύδονται, απαξιώνουν τα πάντα, στο πλαίσιο μιας αρρωστημένης επιχειρηματολογίας που μοναδικό στόχο έχει την υφαρπαγή της ψήφου των δημοτών του Δήμου Αλεξάνδρειας.

Για μια ακόμη φορά οι “Κασσάνδρες” διαψεύστηκαν, για μια ακόμη φορά τους αφήνουμε στην κρίση των δημοτών, που θα έλθει σύντομα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ