Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:00, θα παρουσιάσει στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας,την ποντιακή θεατρική παράσταση ιστορικού περιεχομένου με τίτλο, «Ο Φώταγας με τ’ όνεμαν»

Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:00, θα παρουσιάσει στο Χώρο Τεχνών του Δήμου Βέροιας,την ποντιακή θεατρική παράσταση ιστορικού περιεχομένου με τίτλο,
«Ο Φώταγας με τ’ όνεμαν»
σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Γ. Γωνιάδη - Λευτέρη Τσαχουρίδη με τη συμμετοχή του θεατρικού της τμήματος.
Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην 100η Επέτειο Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου και επιχειρεί να μας ταξιδέψει στα δίσεκτα χρόνια του ξεριζωμού όπου ο έρωτας, η αγωνία,
το μίσος, ο θάνατος, το χρέος και η συνύπαρξη είναι η καθημερινότητα στις αλησμόνητες πατρίδες μας αλλά και να μας δώσει το μήνυμα ΄΄Η Ρωμανία κι’ αν πέρασεν, ανθεί και φέρει κι’ άλλο΄΄.
Εισιτήρια διατίθενται στην γραμματεία της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, Λ. Πορφύρα 1 στο Πανόραμα, από Κυριακή μέχρι Πέμπτη 5-9 μμ, τηλέφωνο επικοινωνίας 2331072060 και από τον έφορο τμημάτων κ. Γιάννη Κοτίδη 6944751972.
Παρακαλούνται τα μέλη και φίλοι της λέσχης που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την παράσταση, προς αποφυγή ταλαιπωρίας τους, να προμηθευθούν έγκαιρα τα εισιτήρια εισόδου, καθότι εκτιμάται ότι θα εξαντληθούν πριν την ημερομηνία παρουσίασης του θεατρικού έργου, όπως έγινε στις τελευταίες εκδηλώσεις του συλλόγου.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
Τουμπουλίδης Νικόλαος Τογκουσίδου Ευαγγελία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ